Jump to content

Αγορα νεου mouse

Panosflow

Recommended Posts

Παιδια ψαχνω για ενα mouse ασυρματο γυρω στα 30 ευρω ..

Θελω να ειναι ασυρματο οπωσδήποτε και κανονικου μεγεθους (οχι πολυ μεγαλο)..

Εχω βαλει στο ματι αυτο (Μ510)

Αξιζει?Το εχει κανεις?

Επισης και αυτο (Μ310) σε χαμηλοτερη τιμη..

Και αυτο σε microsoft

Εχετε καποιο αλλο να προτινετε?

Ευχαριστω

Για τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις είναι πολύ καλό το Μ510

Καλύτερα να μην πας στο 310, γιατί τα παραπάνω κουμπιά θα σου φανούν χρήσιμα.

Εγώ θα πρότεινα το Performance MX αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμή. ρίξε μια ματιά εδώ:

Logitech MX Performance | Skroutz.gr

Είναι άπαιχτο, ανάλογα την εργασία σου, βέβαια και τα φραγκα.

Το microsoft wireless 5000 που γράφεις στο πρώτο ποστ το δουλέυω στο γραφείο. Θέλει μεγάλη παλάμη και είναι αρκετά βαρύ. Ακόμη έχει κάποια θεματάκια με το σένσορα μιας και το δουλεύω απευθείας πάνω στο γραφείο(γυαλισμένο ξύλο).

Το M705 είναι μεγαλύτερο από τα άλλα 2 που κοιτάς αλλά όχι τεράστιο, και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του. Τα άλλα 2 είναι αρκετά μικρά για τα δικά μου γούστα.

Ειχα το Μ510 και τωρα εχω το Μ705..Και τα 2 πολυ καλα ποντικια με αριστη συμπεριφορα μπαταριας..

Η αληθεια ειναι το στο χερι με βολεψε περισσοτερο το Μ510 αλλα το 705 εχει στα + το τρικ με την ροδελα οποτε δεν ξερω πιο θα διαλεγα..

Έχοντας στην κατοχή μου τόσο το MX Performance όσο και το M705, μπορώ να σου πώ πως είναι πολύ καλά mouse και τα δύο, αλλά με κάποιους περιορισμούς.

Έχουν πολύ καλό μέγεθος και σχήμα, πολύ καλή διαχείριση ενέργειας, πολύ καλό software, πολλά παραμετροποιήσιμα κουμπιά,

άριστο σύστημα ελεύθερης περιστροφής της ροδέλας και αρκετά άλλα πλεονεκτήματα που θα τα διαπιστώσεις στην πορεία.

Όμως δουλεύοντας μεταξύ άλλων AutoCAD και Photoshop, διαπίστωσα πως και τα δύο είναι ακατάλληλα για τέτοια εργασία,

διότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν με ακρίβεια τις κινήσεις του χεριού και σε μικρές κινήσεις εμφανίσει κάποιο "σκάλωμα" ο κέρσορας.

Εάν επιζητάς ακρίβεια και λεπτομέρεια σε συγκεκριμένα πράγματα, τότε καλύτερα να στραφείς αλλού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.