andreas19 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2011 Καλησπερα παιδες!Ενας φιλος εχει μια απορια..Εχει κατεβασει καποια παιχνιδια emulator (για N64,sega,snes και παει λεγοντας) και θελει να τα παιζει ο emulator player σε full screen!Λεγοντας ομως full screen εννοω ολοκληρη την οθονη και οχι να εχει δεξια και αριστερα μαυρες μπαρες-κενα.Να ειναι οπως παιζουμε ολα τα συγχρονα παιχνιδια και να μην εχει κενα δεξια αριστερα και να ειναι μικρος ο χωρος που ''παιζεται'' το παιχνιδι.Μου ειπε πως σε ενα internet καφε παιζει κανονικα χωρις κανενα προβλημα, αλλα στο pc του εχει κενα.Κατεβασα και εγω απο περιεργια να το δω και βγαζει και σε εμενα τα ιδια.Παταω στις ρυθμισεις 1366x768 (η οθονη του λαπτοπ μου) και μετα full screen αλλα τα ιδια..Για να καταλαβετε: ImageShack® - Online Photo and Video HostingΟπως ειναι η εικονα του παιχνιδιου την θελω πληρη, χωρις τα μαυρα δεξια και αριστερα!Θενξ!
TZANNSPY Μάρτιος 8, 2011 #2 Μάρτιος 8, 2011 Πες μας ποιος emulator είναι, για να δούμε τις ρυθμίσεις του. (snes & megadrive)Επίσης, ξέρεις πως θα δείχνει παιχνίδι του '90 σε 720p ;;;
andreas19 Μάρτιος 8, 2011 Author #3 Μάρτιος 8, 2011 Το οποιοδηποτε παιχνιδι δεν γινεται;Εχω ψαξει σε ολα το διαδικτυο αλλα δεν βρισκω κατι.Μωρε εγω ξερω πως θα δειχνει, το θεμα ειναι πως τον φιλο δεν τον ενδιαφερει.. αλλωστε εχω παψει να παιζω τετοια παιχνιδια!(τελευταια φορα που επαιξα πρεπει να ηταν σε καποιο πλοιο!!)
andreas19 Μάρτιος 8, 2011 Author #7 Μάρτιος 8, 2011 Π.χ. στο gens32 Aπορια κρισεως (επειδη ειμαι και ολιγον ασχετος), το gens 32 ειναι emulator player; edit: απο οτι ειδα ειναι player μονο για sega ετσι; Για τους αλλους τυπους (N64,snes, κλπ) εχουμε τιποτα; Σε ευχαριστω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.