Jump to content

Θα τρελαθω!!30-42C me 3.06!!!

Nedi46

Recommended Posts

Σήμερα έφτασα τον 2,4 σε 3,06 οκ? Όλα καλά!! Να ευχαριστήσω και τον soki για την βοήθεια με τον οδηγό του (2,7). Οκ καλά αλλά ένα περίεργο 30-42 βαθμούς δεν είναι περίεργο αν σκεφτείς ότι με την παλιά μου mobo είχα 40 με το ξεκίνημα!!! Τώρα έχω gigabyte!!!:boxed:

Το οτι λεει η μητρικη(και μαλιστα η gigabyte) οτι εχεις 42 βαθμους στον επεξεργαστη δεν σημαινει οτι τοσο εχεις πραγματικα.

Ανοιξε το κουτι την ωρα που τρεχεις το sandra και ποιασε την ψυκτρα. Αν απλα ειναι χλιαρη στο αγγιγμα τοτε οντως εχεις 42 περιπου. Αν καιει τοτε μαλλον π@π@ριες λεει η μητρικη.

Α, και το σαντρα δεν ειναι προγραμμα για να στρεσαρεις τον επεξεργαστη.

Κατεβασε το TOAST

και το cpu burn in

απο ΕΔΩ

Ετσι θα δεις και σταθεροτητα του επεξεργαστη.

Ενα αλλο πολυ καλο για συνολικη σταθεροτητα του συστηματος.... ειναι το

PRIME95

tin eixa piasi tin ψixtra kai oxi apla xliari den itan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mexri kai θermometro piga na tis balo!!! stoys 42 baumoys einai aplos ψιλο χλιαρι!!!!! τι να πω δεν ξερω?? και τα φιλαρακια μου που το ειδαν τα παιξαν!!!! απο τι μια δεν μπορουσα να κανω ο/c και τωρα ολα μου πανε μια χαρα!!!! τι να πω?????? ολα τα περιεργα σε μενα!!!!:boxed: :X: :unsure::confused::eek: :sick:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.