Jump to content

Msi R5850 Twin Frozr II

Salpi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπέρα...Θέλω να κάνω Ο.C. στην εν λόγω κάρτα...Με το Msi Afterburnerμε

αφήνει να πάω το core clock μέχρι 775 και το memory clock μέχρι 1125...Μαμά είναι 725/1000...Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω παραπάνω Ο.C. ???Και μια ερώτηση ακόμα,ποίους drivers είναι καλύτερο να βάλω,αυτούς που έχει η msi εδώ ( http://www.msi.com/product/vga/R5850-Twin-Frozr-II.html#/?div=Driver ) η τους τελευταίους (11.2) που έχει η Ati στην επίσημη σελίδα της?

εχω την ιδια καρτα crossfire στα 880 και μνημες στα 1200 με 1,25 ρευμα βαζεις στο msi afterburner το UnofficialOverclockingMode = 1

Ωραια,το δοκιμασα,σ'ευχαριστω!!!Με τους Drivers τι γινεται?Ποιους ειναι καλυτερα να βαλω???Γιατι αυτοι της Msi η τελευταια ενημρωση τους εχει γινει τον Ιουλη του 2010!

Και κάτι ακόμα...Το Afterburner δεν μου "κρατάει" τις ρυθμίσεις...Όταν κάνω επανεκκίνηση το pc τότε κάνει reset από μονο του στα μαμά ρολόγια...Πως μπορώ να το βάλω να τις αποθηκεύσει???

Έγινε κι αυτό...Αλλα μετά από 2-3 ώρες gaming κόλλησε το pc μου(με ρυθμίσεις 850/1200,1.2V)...Έχω πάνω τη stock ψύκτρα...Οι θερμοκρασίες όμως σχετικά είναι καλές...Η μήπως δεν είναι αρκετή η stock ψύκτρα και να πάρω κάποια άλλη?

Μια χαρα,δοκιμασα και ειναι πολυ σταθερη...Ομως παρατηρησα οτι εχω artifacts οταν παιζω παιχνιδια η γενικα οταν ανοιγω 3D εφαρμογες...Το προβλημα υπαρχει και με τα Stock Settings...Τρεχω διαφορα προγραμματα οπως το FurMark σε windowed mode και τα artifacts ειναι πολυ εντονα και μολις το κλεινω ολα ειναι comple!!!Την καρτα την εχω λιγες μερες και δεν το ειχα παρατηρησει γιατι δεν ειχα τρεξει και τιποτα σπουδαιο...Υπαρχει καποια λυση ισως η την πηγαινω πισω για αλλαγη?Εψαξα και στο google αλλα λυση δεν μπορεσα να βρω...

την πηγαινω πισω για αλλαγη?

:T: Aυτό θα κάνεις... Ελλατωματική είναι.

Τελικα εκανα Format και ολα διορθωθηκαν...Υπηρχε προβλημα με τους Drivers λογω και της προηγουμενης καρτας γραφικων που ειχα πανω αλλα της περασα και το τελευταιο Bios και ολα ειναι οκ τωρα...Ευχαριστω ολους σας!

αυτο εχουν πανο και μενα τελικα με το overclocking που εφτασες εγω με ρευμα 1,25 880 gpu 1200 memory

Πολυ δεν ειναι ρε παιδια το 1.25 v για 850/1200? Η δικια μου reference design ειναι βραχος στα 945/1250 με 1.15v

Sent from my ZTE Blade using Tapatalk

• 7 months later...

open msi after burner folder

open msi AfterBurner.cfg

1.Seek UnofficialOverclockingEULA field and add following text:

I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on it

2.Set UnofficialOverclockingMode to 1 to keep PowerPlay active (may not work on old ASICs), 2 to traditionally disable PowerPlay or to 0 to temporary disable unofficial overclocking path

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.