Jump to content

Σε αναζήτηση προσιτού gadget για ανάγνωση pdf.

Jerry007

Recommended Posts

Έχοντας το Archos 101 εδώ και λίγο καιρό, μπορώ να πω πως αν και είναι πράγματι πιο ξεκούραστο το να διαβάζεις ένα pdf από εκει σε σχέση με μια οθόνη, μετα από κάποια ώρα χρειαζεται να κάνεις ένα διάλειμμα για να "συνέλθουν" τα μάτια σου.

Όντως το χειροπιαστό βιβλίο δεν συγκρίνεται. Και πράγματι αν πας στα φωτοτυπάδικα κάποιου πανεπιστημίου να ρωτήσεις θα σου πουν πολύ καλύτερες τιμές από της υπόλοιπης αγοράς.

Ασχετο και off topic αλλα επειδη ειναι να παρω και γω το Archos 101 16GB σαν ανταλλαγη με το ipad 3G 16GB που εχω το usb hub που εχει κανει δουλεια θελω να του βαλω μια κεραια GPS usb που εχω.

δεν έχει ακριβώς hub αλλά μια θυρα usb η οποία λειτουργεί σαν USB host (φλασάκια, πληκτρλόγια κλπ). για το gps ξέρω σίγουρα ότι παίζει μέσω bluetooth, μέσω της USB δεν έχω ιδέα.

1ον με 250 δεν παιρνεις ουτε iPad ουτε Galazy Tab.

2ον εγω σαν tablet to χρησιμοποιω του εχω περάσει CyanogenMod 7 Gingerbread :p

Ναι ρε σύ, δεν είπα ότι με 250€ παίρνω κάτι τέτοιο, αλλά άμα είναι να διαθέσω 250 μονάχα για να διαβάζω pdf στην τελική δε βλέπω το λόγο να μην σκάσω ένα 400αρι ή όσο πάει και να πάρω ένα iPad.

:p

Nα δω τετοια εξελιξη στο ΤUC και αλλο τι...:p

(@den's post)

Κάρτα βιβλιοθήκης ξέρεις τι είναι και τι προσφέρει?

:)

Ναι ρε σύ, δεν είπα ότι με 250€ παίρνω κάτι τέτοιο, αλλά άμα είναι να διαθέσω 250 μονάχα για να διαβάζω pdf στην τελική δε βλέπω το λόγο να μην σκάσω ένα 400αρι ή όσο πάει και να πάρω ένα iPad.

Γιατι τα 400 ειναι πολλα :hehe:

On topic, το θεμα ειναι ποσα βιβλια θες να διαβασεις και ποιο το κοστος να τα αγοράσεις/φωτοτυπήσεις. Αν ειναι για 4 βιβλια και τελος, πανε παρε τα βιβλια ή πηγαινε σε μια βιβλιοθηκη/δανεισου καρτα βιβλιοθηκης. Αν ειναι για μελλοντικα Χ αριθμο βιβλίωμ κοιτα να παρεις ενα reader

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.