koulis13 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2004 Κατέβασα τους τελευταίουςOmega και λέω να τους περάσω. Κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης ζητάει να επιλέξω ένα απο τα τρία:1) Normal Omega Driver2) Soft-Mod 9500 Omega Driver (αυτό νομίζω όχι)3) Soft-Mod 9800SE Omega DriverΗ κάρτα μου είναι PowerColor 9800 Pro 128 Mb.Ποιό απο τα τρία πρέπει να διαλέξω;Επίσης, χρειάζεται να κάνω εγκατάσταση μετά το Control Panel της Ati, ή είναι μέσα στην όλη εγκατάσταση των Omega; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Γεια χαρά,τα 2 και 3, σε 9800pro δεν χρειάζονται...Το control panel περιλαμβάνεται στους οδηγούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 1) Normal Omega DriveΤο Control Panel θα μπει αυτοματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάϊος 8, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Ευχαριστώ.Επίσης, μετά ζητάει να εγκαταστήσω και κάποια άλλα.1) Artifact Tester2) Multires3) RadLinker Omega EditionΤί είναι αυτά, τα χρειάζομαι; Τα περνάω και τα τρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 1) τσεκάρει την κάρτα, είτε default είτε overclocked για artifacts2) δίνει επιλογές για κλείδωμα διαφόρων αναλύσεων, πέρα από αυτό των οδηγών3) έχει επιλογή για oc της κάρτας(gpu mem) καθώς και κάποιες ρυθμίσεις/profiles σε DX & OpenGl.Βάλτα όλα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάϊος 8, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Thnx a lot Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάϊος 8, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Οι Omega θεωρούνται οι καλύτεροι πειραγμένοι οδηγοί για Ati ή υπάρχουν καλύτεροι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Υπάρχουν και οι DNA.. δε ξέρω- δεν έχω δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 8, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Υπαρχουν και οι Forsage που ειναι και οι καλυτεροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 8, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Καλλιλεο δεν ποσταρεις και ενα λινκ για τους εν λογω οδηγους?ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 8, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Ειναι μολις 4.5 ΜΒ αλλα περιεχουν τα παντα εκτος απο installer.....Oποτε για να κανουμε εγκασταση πρεπει να παμε με το παλιο τροπο δηλ. "Προσαρμογεας=>Ιδιοτητες=>Ενημερωση προγραμματος και τα λοιπα".Αλλα λεει.......http://www.hardwarelab.ru/files/FORSAGE_44.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 8, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 ευχαριστω πολυ για το λινκ φιλαρα.τι βελτιωσεις προσφερει σε σχεση με τους official?πρεπει να πω οτι δεν εμεινα ικανοποιημενος με τους official 4.4 παιζοντας λιγο NFSU + Prince of Persia.εχω 9800SE hercules@410/350 με στοκ ψυξη και τα 2 αυτα παιχνιδια τα παιζω σε 1152 32bit με full τα εφφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 8, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Απο βελτιωσεις δεν νομιζω να προσφερουν και πολλα αλλωστε ολοι τις ιδιες επιδοσεις εχουν.Απλως το μεγεθος ειναι που μετραει..........Δοκιμασε τους και μας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάϊος 9, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Λίγο παλιό αλλά δίνει μια εικόνα προτού κάνεις εγκατάσταση :http://www.driverheaven.net/articles/omegadna/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.