tasatva Μάρτιος 18, 2011 Author #21 Μάρτιος 18, 2011 Κάηκε και η cpu !!!Πάμε για άλλη...SOS i7 950 ή ι7 960 ?Άξίζει τα 20 Ευρώ παραπάνω ?
tasatva Μάρτιος 18, 2011 Author #23 Μάρτιος 18, 2011 Και εγώ έλεγα ότι επειδή είναι νεότερος θα είναι και καλύτερος .
tasatva Μάρτιος 21, 2011 Author #25 Μάρτιος 21, 2011 Όσο με καλύπτει η εγγύηση δεν με απασχολεί, απλά είναι λίγο ταλαιπωρία το laptop.Εξω από το γραφείο δεν το πολυσυμπαθώ, γιατί νιώθω ότι με περιορίζει, όχι απο δυνατότητες, αλλά νιώθω ότι είμαι ακόμα στη δουλειά.Η αργοπορία του e-shop συνεχίζεται για μια ακόμα μέρα, εδώ θα μου πείς έκανε να πάει τον επεξεργαστή απο κατάστημα εντός Αθηνών στο Μενίδι 4 μέρες !!
rafail1994 Μάρτιος 21, 2011 #26 Μάρτιος 21, 2011 Καλά μην το ψάχνεις εδω εγώ περίμενα 2 μήνες για να παραλάβω
tasatva Απρίλιος 1, 2011 Author #27 Απρίλιος 1, 2011 Το e-shop μόλις τελείωσε και επίσημα για μένα....Απόθεμα μηδέν,και κοροΐδια μέχρι εσχάτων.Απο εκεί που τους συγχάρηκα για το service τους, δύο (2) ! εβδομάδες τώρα με ταλαιπωρούν για να φέρουν ένα επεξεργαστή, και να μου λένε ότι "σήμερα το απόγευμα" θα είναι εδώ.
sakis0000 Απρίλιος 1, 2011 #28 Απρίλιος 1, 2011 Συμφωνω μαζι σου φιλε, εχει ριξει πολυ τισ υπηρεσιεσ και την αξιοπιστια που προσφερει το συγκεκριμενο καταστημα...ακριβωσ το ιδιο εχει τυχει σε μενα και μαλιστα σε προιντα που ''φαινονταν'' αμεσα διαθεσιμα σε καταστηματα τησ συγκεκριμενησ αλυσιδας!!!σημερα .....αυριο...ηταν συνεχωσ η απαντηση τους....μεχρι που το ακυρωσα πληρωσα ελαχιστα παραπανω και τα πηρα απο αλλου.... και μια προσφατη περιπτωση που μου ετυχε τελευταια ...παρηγγειλα ενα τροφοδοτικο απο το stock του eshop και μετα που ειπαν πωσ δεν το βρησκουν στην αποθηκη τους και μου ακυρωσαν την παραγγελια....πηρα τηλ και μου λενε αν το βρουμε θα το ξαναβαλουμε στο site....τουσ ειπα οτι μπορω να περιμενω λιγεσ μερες και οτι δεν ειχα προβλημα(να μην ακυρωσουν την παραγγελια μου και υστερα το ξαναβαλουν και το παραγγειλει καποιος αλλος μετα απο 1-2 μερες.....η απαντηση ''δεν γινεται αυτο,αφου δεν βρεθηκε στην αποθηκη η παραγγελια ακηρωνεται....να παρακολουθεισ το site μας και οταν θα ανεβει να το ξαναπαραγγηλεις...:wall::wall::wall::wall::wall::triniti::triniti::triniti::triniti::triniti::triniti::triniti::triniti::triniti:
Spirosssss Απρίλιος 1, 2011 #29 Απρίλιος 1, 2011 παρτε κανα δραπανοκατσαβιδο απο το eshop ρε σεις να νιωσετε :hehe: τυχερος στην ατυχια σου φιλε, παλι καλα που ειχες εγγυησεις ακομα!
tasatva Απρίλιος 1, 2011 Author #30 Απρίλιος 1, 2011 Καλά ναί δεν το συζητώ. αλλά αυτό με δένει με το e-shop για 2 τουλάχιστον χρόνια ακόμα
tasatva Απρίλιος 12, 2011 Author #31 Απρίλιος 12, 2011 Ένα μήνα μετα... η cpu αλλάχθηκε, αλλά απότι φαίνεται είναι και η μητρική off.Να ρωτήσω κάτι.Τα μαγαζιά δεν είναι υποχρεωμένα για επιδιόρθωση - αλλαγή όταν είναι μέσα στην εγγύηση ή παίρνουν άδεια από τον προμηθευτή τους ?Γιατί και στο εξωτερικό, μάλλον για μ@λάκες μας περνάνε .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.