astrolabos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2011 Εξωτερικός δίσκος με τζάμι για να τον βλέπουμε να γυρνάει. 380 € το τεμάχιο. Είστε για καμία ομαδική να πάρουμε έναν; ByteSpotter Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Πρέπει να φτιάξουν και έναν SSD τέτοιου στυλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 8, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 για κάποιον που έχει την άνεση και θέλει να πλαισιώσει το alienware laptop του είναι ό,τι πρέπει μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Εξωτερικός δίσκος με τζάμι για να τον βλέπουμε να γυρνάει. 380 € το τεμάχιο. Είστε για καμία ομαδική να πάρουμε έναν; Στείλε μου τον δίσκο σού (άν έχεις κότσια) και στον κάνω έτσι τσάμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάρτιος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Αν ήταν σε φυσιολογική τιμή για σκληρό άντε 5-10 ευρώ παραπάνω αγόραζα έναν.Με 380 όμως μου φένεται γελοίος.Γιατί τόσο ακριβός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 8, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Πληρώνεις την ιδέα και το design. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 η ιδεα του τζαματου δισκου πρωτοϋλοποιηθηκε απο modders πολλα χρονια πριντην υλοποιησε πρωτη για εμπορικη διαθεση η WD με τον Raptor-X αν δεν απατωμαιαυτοι εδω τι ακριβως κανανε?κολλησαν ενα ξυλο απο κατω κι ενα αλουμινιο/γυαλι απο πανω που κοστισαν στην χειροτερη 30$ με την επεξεργασια/laser,κοπη/χαραξη/ρουταρισμααυτο ειναι design που δικαιολογει τετοια τιμη?χωρις καν να εχει την υπογραφη ενος διασημου designer/εμπνευστη βρε αδερφεDIY και τα μυαλα στο dremel ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Μάρτιος 22, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 αυτοι εδω τι ακριβως κανανε?κολλησαν ενα ξυλο απο κατω κι ενα αλουμινιο/γυαλι απο πανω που κοστισαν στην χειροτερη 30$ με την επεξεργασια/laser,κοπη/χαραξη/ρουταρισμααυτο ειναι design που δικαιολογει τετοια τιμη?Αν είσαι πχ Κηφισιά στις 02:00πμ, ποδαράτο, και θες να πας Πειραιά, δεν θα το σκάσεις το εικοσαρικάκι σου; Τί δικαιολογεί το γδάρσιμο; Η ομορφάδα του ταρίφα; Το ότι θα πας βόλτα με όλα τα ροκφόρ που έλεγε κι η Βασιλειάδου; Όχι. Πληρώνεις αυτό που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Καλή ώρα DIY άνοιγμα σκληρού -αλλαγή καπακιού- επιβίωση σκληρού μετά την τραυματική εμπειρία.Το αν αξίζει να τα πλερώσεις βέβαια, αλλουνού παπά. Άμα εγώ τα είχα διαθέσιμα, θα προτιμούσα να έπαιρνα έναν σκέτο εσωτερικό κι ένα enclosure να κάνω δουλειά, και τα υπόλοιπα 3 κατοστάρικα να τα δωρίσω πχ σε ορφανοτροφείο, παρά να βλέπω τη φάτσα μου στα platters να με ρωτάει πόσα κιλά είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Μάρτιος 22, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 Αν είσαι πχ Κηφισιά στις 02:00πμ, ποδαράτο, και θες να πας Πειραιά, δεν θα το σκάσεις το εικοσαρικάκι σου; Τί δικαιολογεί το γδάρσιμο; Η ομορφάδα του ταρίφα; Το ότι θα πας βόλτα με όλα τα ροκφόρ που έλεγε κι η Βασιλειάδου; Όχι. Πληρώνεις αυτό που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Καλή ώρα DIY άνοιγμα σκληρού -αλλαγή καπακιού- επιβίωση σκληρού μετά την τραυματική εμπειρία.Το αν αξίζει να τα πλερώσεις βέβαια, αλλουνού παπά. Άμα εγώ τα είχα διαθέσιμα, θα προτιμούσα να έπαιρνα έναν σκέτο εσωτερικό κι ένα enclosure να κάνω δουλειά, και τα υπόλοιπα 3 κατοστάρικα να τα δωρίσω πχ σε ορφανοτροφείο, παρά να βλέπω τη φάτσα μου στα platters να με ρωτάει πόσα κιλά είμαι.+1000 :clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.