hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2011 Έχουμε δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, τον Α (ο οποίος είναι ο κύριος) και τον Β στον οποίο υπάρχει backup των αρχείων του πρώτου (και ανανεώνεται όποτε χρειάζεται) Το ζήτημα μου τώρα είναι το εξής: Θελω με κάποιο τρόπο (ας είναι και ένα batch γραμμένο στο notepad, δεν με νοιάζει) η αντιγραφή των αρχείων που προστίθενται κάθε φορά φορά στον κύριο δίσκο να γίνεται αυτόματα στον backup γιατί άνθρωποι είμαστε και πάντα μπορεί να ξεχαστεί κάτι (και αντε μετά να το βρεις). Δηλαδή μέσα από κάποιο πρόγραμμα που θα βλέπει τι υπάρχει στον Α και τι στον Β, να βλέπω ποιοι φάκελοι είναι σε εκκρεμότητα για backup και να το κανω. Στην πράξη πρέπει ο Β να είναι ένας ακριβής καθρέπτης του Α (γιατί με τις μεταφορές να γίνονται με το χέρι, από κάποιο σημείο και μετά έγινε "πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα" και εκτός αυτού σίγουρα υπάρχουν πολλά αρχεία τα οποία δεν εχουν μεταφερθεί επειδή λόγω αφηρημάδας κλπ) Για πείτε καμιά ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Μάρτιος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Εγώ χρησιμοποιώ το Allway sync Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 7, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 ωραίο φαίνεται. το κατέβασα και θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Μάρτιος 7, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Windows SyncToyhttp://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=c26efa36-98e0-4ee9-a7c5-98d0592d8c52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 το synctoy χρησιμοποιω και γωπολυ καλο ευχρηστο ελαφρυασε που κανει και για λαν καταστασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάρτιος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Αν μου επιτρεπεις το :OT:.."πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι" Για λογους που αδυνατω λογω γνωσεων να εξηγησω,το σωστο ειναι ερριμμενα και οχι ερριμμενοι που αναφερεται συνηθως..:to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG Μάρτιος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Λάθος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 8, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 second copy is your friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 8, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Αν μου επιτρεπεις το :OT:..Για λογους που αδυνατω λογω γνωσεων να εξηγησω,το σωστο ειναι ερριμμενα και οχι ερριμμενοι που αναφερεται συνηθως..:to_pick_ones_nose3: ορθόν, έγινε και η διόρθωση. ίσως είναι αττική σύνταξη Εγώ χρησιμοποιώ το Allway sync έκανα ένα συγχρονισμό σήμερα. μια χαρά όλα. απλό και εύκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Μάρτιος 8, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Τα προγράμματα αυτά κάνουν για να συγχρονίσει κάποιος αρχεία που βρίσκονται στο δίσκο του server (Windows server 2008 64bit) με έναν δικτυακό δίσκο, που είναι για backup?Μέχρι στιγμής το κάνω με robocopy (άλλη μια επιλογή της microsoft) αλλά μερικές φορές κάνει κάτι περίεργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάρτιος 8, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Ναι αρκεί να έχει γίνει map drive ο κατάλογος του απομακρυσμένου υπολογιστή.Τουλάχιστον για το Windows SyncToy που έχω δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιούνιος 3, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Ένα ακόμη πολύ καλό πρόγραμμα για συγχρονισμό είναι το PureSync free for personal use Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 3, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Βάλτε στην λίστα και τον Ελβετικό σουγιά Total Commander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.