tavlamari Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2011 παιδια καλησπερα.εχω ενα προβληματακι με το pc του αδερφου μου και θα θελα να μου πειτε τι να κανω για να επανελθει οπως ηταν.1)μου ειπε οτι εβαλε απο τα bios τις μνημες απο 1066 σε 1200(ddr2)και μολις πατησε save κτλ δεν ξεκινουσε το μηχανημα η μαλλον ξεκινουσε αλλα με μαυρη οθονη.το ανοιγοκλεισε απο το power 5-6 φορες και οταν ανοiξε ηταν ο cpu(q6600) σε συχνοτητα χαμηλοτερη απο το κανονικο.συγκεκριμενα στα 2.14ghz.πως λοιπον να το επαναφερω οπως ηταν χωρις να πειραξω fsb κτλ αλλα να ειναι ολα στο auto οπως ηταν εξαρχης?η μητρικη ειναι η asus p5q deluxe.2)επισης,τωρα οταν ξεκιναει το pc μου βγαζει κατι φοντα της asus που δεν τα εβγαζε πριν.πως μπορω και αυτα να τα εξαφανισω?ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0me0ne Μάρτιος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Προφανώς έχουν γίνει αλλαγές στο BIOS και λογικά τα settings πήγαν στα defaults της μητρικής, διότι δεν μπορούσε να εκκινήσει σωστά έχοντας τις μνήμες σε αυτή τη συχνότητα.Για να το επαναφέρεις όπως πριν θα πρέπει να μπεις στο BIOS και να κάνεις ρυθμίσεις. Θα πρέπει να ανεβάσεις την συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή και να αφαιρέσεις το Logo το οποιό λες( θα είναι μια επιλογή Boot screen logo ή κάτι παρόμοιο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 ok fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.