fallkniven Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2011 Εχω δει μονο απο εδω πληροφοριες για το πως για δεμα απο αμερικη.επειδη ειναι να μου στειλει ενας γνωστος ενα pc case απο ταιβαν για να μην εχω προβλημα με τελωνειο αεροδρομιου ισχυουν τα ιδια με αμερικη δηλαδη δήλωνει το δεμα gift και χαμηλη αξια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 φιλε μου τα pc cases ειναι μεγαλα και βαρια δεματα! αυτο σημαινει 99% οτι θα περασει τελωνειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 πως θα στο στείλει; με κούριερ ή με ταχυδρομείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallkniven Μάρτιος 7, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 πως θα στο στείλει; με κούριερ ή με ταχυδρομείο;αυτο σκεφτομαι τι ειναι καλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 μάλλον το ταχυδρομείο. με την κούριερ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γλυτώσεις το τελωνείο (και δεν θα πληρώσεις 5-10€) Από την άλλη εγώ σε καμιά 100στή συναλλαγές (που όλες ήρθαν με ταχυδρομείο), ακόμα και σε αυτές που είχαν μεγάλο βάρος/όγκο και όλη την αξία δηλωμένη (>250$) δεν πλήρωσα παρά μόνο ένα ποσό 3€ στο ταχυδρομείο όταν πήγα να παραλάβω. (το οποιο πρέπει να έχει ανέβει πλέον κάπου στα 5-6€).Επομενως μάλλον το ταχυδρομείο πρέπει να προτιμήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.