Jean-Polo Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2004 ρε παιδια ξερει κανεις στο visual theme to i-tunes πως γινεται το κατω taskbar na γινεται οπως στα mac ? που οταν πας πανω απο ενα εικονιδιο να μεγαλωνει ????το προσπαθω μια μερα και δεν εχω βγαλει ακρη ενω sto preview πριν το κατεβασω φαινεται ολοκαθαρα οτι το παλικαρι το εχει κανει να δουλευει,. αν ξερει καποιος κατι ......thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάϊος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Φιλε ξερεις πως μπορω να κανω το pc να δειχνει mac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0t Μάϊος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Φιλε, με το style xp δεν θα βγαλεις ακρη, το ειχα κανα διμηνο με συνεχη bugs,οπως αυτο που περιγραφεις. Τελικα εβαλα το windowblinds και ολα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Εγω απλα εχω κρακαρει ενα dll των windows και ειμαι κυριλε κανω οτι θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάϊος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Για να δουλέψουν όλα τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχεις πλήρη έκδοση. Επίσης πρέπει να έχεις και τη σωστή έκδοση. Όλες σου οι απορίες θα λυθούν στο www.wincustomize.comΔοκίμασε το windowblinds ή αν θες μια πλήρη λύση το object desktop που είναι σουίτα προγραμμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 [Σήμερα, στις 13:05] Εγω απλα εχω κρακαρει ενα dll των windows και ειμαι κυριλε κανω οτι θελω Δηλαδή; Γίνε λίγο πιο σαφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Polo Μάϊος 11, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 to style xp einai full kαι δεν μου εχει δημιουργησει κανενα αλλο προβλημα εκτος απο αυτο που προ ανεφερα . . . .. τεσπα . . . κατεβασα το windowblinds 4.2 enhanced full.... 8α το δοκιμασω και θα σας πω νεα ... thx a lot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.