Jump to content

Ερωτησεις για o\c σε P5K Premium..

Recommended Posts

καλησπερα και παλι!Τελικα την πηγα πισω τη mobo και οντως ειχε problem..οποτε πηρα την Abit IP35Pro..ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης!Το μονο problem που εχω τωρα ειναι με το raid..απλα παω να φτιαξω με το cd τη δισκετα απο DOS και δν μπορει να μου αντιγρψει λεει τα αρχεια του JMicron Raid ,ενω του intel Raid τα αντιγραφει κανονικοτατα!Πιθανον αν φταιει το cd,γι αυτο μπορει καπιος με αυτο το mobo να μπει στο cd και μου στειλει απο το SATA RAID μονο τον JMicron φακελο στο e-mail μου(djleon1990@yahoo.gr)?Ευχαρηστω και παλι!

• 2 weeks later...
  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Αδερφέ τι δίσκο είχες πάνω?

Εγώ έχω τον WD2500KS(WD Caviar SE16) και ναι μεν κάνει format αλλα δεν μπορεί να bootαρει για να κάνει instalation τα windows. Πιο πριν πετούσε και ένα μύνημα όχι σε μπλε οθόνη. Αυτό το κάνει με XP και XP 64bit. Το προϊ (μεσημέρι για την ακρίβεια που θα ξυπνήσω) θα δοκιμάσω vista 64bit. Αντε και ο θεος βοηθός!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.