Jump to content

τι κι αν δεν ειμαι κηπουρος

.38-.45

Recommended Posts

Πολύ ωραίος. έστω και για πειραματισμούς καλή προσπάθεια!

τί διαφορά είδες από την προηγούμενη "κλασσική" διαρρύθμιση στα ίδια μηζ?

σε βλέπω με ρευματισμούς...

Παιδία είναι και ο πατέρας μου εδώ και έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!! Λέει ότι είναι καλή δουλεία αλλά έχει μια απορία. Λειτουργεί το PC??????????

Αξιος για την προσπαθεια μητσο.Οντως ειναι λιγο ασχημοπαπο αλλα αφου κανει δουλεια τι αλλο θες.Κανε ομως ενα κοπο και ποσταρε παραπανω πληροφοριες για την αρχη λειτουργιας του μπονγκ και ολα τα συναφη....Ετσι μας αναβεις και μας αφηνεις στα κρυα του λουτρου.

Αρχική απάντηση από Nedi46

Παιδία είναι και ο πατέρας μου εδώ και έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!! Λέει ότι είναι καλή δουλεία αλλά έχει μια απορία…. Λειτουργεί το PC??????????

Χεχε, για να foldάρει...δουλεύει. Ο τρόπος ψύξης του επεξεργαστή, δεν διαφέρει από την κοινή υδρόψυξη... άσχετα με το πως υλοποιείται το στάδιο απομάκρυνσης της θερμότητας από το νερό.

Ακριβός του το ειπα αλλα δεν με Πιστεύει δεν εχει ξαναδει κατι τετοιο!!!! που να δει μολης κανο το δικο μου w/c θα παλαβοσει!!!!:mad: :mad: :nuke: :nuke:

ρε παιδακια μια παρατηρηση να κανω εαν μου επιτρεπετε.εφ οσων το κυκλωμα στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ανοικτο(εισοδος ψεκαστηρα-ανεμιστηρες) δεν θα παιρνει και πολυ σκονη και καυσαεριο(αθηνα)?????η συντηρηση του οσων αφορα την καθαροτητα του νερου και την ορθη λειτουργια της αντλιας πρεπει να ειναι ενα πολυ δυσκολο ζητημα.παντως εχω σκεφτει αρκετες ιδεες σχετικα με την καλαισθησια ενος μπονγκο.

π.χ. πλαστικο διαφανη σωληνα.ψεκασμα με σπρευ UV και στη συνεχεια φωτισμο με μια cold cathode UV στην πισω μερια απο εκεινη που θα φαινεται.περνωντας το νερο απο εκει πιστευω θα ειναι κατι το πολυ ομορφο........

Αρχική απάντηση από greekfragma

ρε παιδακια μια παρατηρηση να κανω εαν μου επιτρεπετε.εφ οσων το κυκλωμα στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ανοικτο(εισοδος ψεκαστηρα-ανεμιστηρες) δεν θα παιρνει και πολυ σκονη και καυσαεριο(αθηνα)?????η συντηρηση του οσων αφορα την καθαροτητα του νερου και την ορθη λειτουργια της αντλιας πρεπει να ειναι ενα πολυ δυσκολο ζητημα.

Μέχρι να γίνει αυτό θα έχει αλλάξει εκ βάθρων το σύστημα ψύξης του

Παρα πολυ καλο και νομιζω ειναι η πρωτη ελληνικη υλοποιηση bong. To οτι γινεται να αναβαθμιστει αισθητικα γινεται αλλα οχι λειτουργικα. Βεβαια σε περιπτωση που το βαρεθεις το αφηνεις στο δωματιο για προσωπικη ντουζιερα.

well done !!!! ;)

Εμενα παντως μου αρεσε πολυ! (ειμαι γνωστος για την ακαταστασια μου, οποτε δεν θα ειχα τετοιο προβλημα στο σπιτι μου)

Μπραβο αφεντικο!!! Μπραβο!

Θα μπορούσες να βάλεις και μερικά γαντζάκια ωστε να χρησιμευσει και σαν καλόγηρος να κρεμάς τα ρούχα σου ....................... :p :p

Πολύ καλή κίνηση η κατασκευή του.. Καλή συνέχεια

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Χθες, στις 23:35]

Αρα .38-.45 δεν θα υπαρχει -μακροπροθεσμα- προβλημα με την υγεια σου λογω υγρασιας?

απο'δω και περα θα σε φωναζουμε 38.45.γειτσες.....:blink:

κατοχυρωθηκε....

παντως πρεπει να βρεθει ενας τροπος ωστε το συστημα να παραγει τον κλασσικο ηχο ενος πατροπαραδοτου bong....

θα το εφτιαχνα μονο και μονο γιαυτο....

αν σκεφτεις οτι πληρωνουμε περιπου 45 ευρω για να παρουμε υγραντηρα για το δωματιο των παιδιων οταν ειναι μπουκωμενα και δεν μπορουν να παρουν ανασα στον υπνο, τοτε η κατασκευη σου θα ηταν χρησιμη γαιτι οι υδρατμοι υγραινουν τον φαρυγγα και δεν αφηνουν να στεγνωσει κυριως κατα την διαρκεια του υπνου !!!

Προσωπικα δεν μου αρεσει η ακαταστασια αλλα ομολογω οτι χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους με ιδεες και επικροτω καθε προσπαθεια, καλη δουλεια φιλε μου και κυριως ευχομαι καλη συνεχεια ;)

ΣΕ ΚΑΚΤΟ DESIGN ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ :D

Αρχική απάντηση από -sPi- [Χθες, στις 23:29]

γιατί τα 120άρια φυσάνε προς τα μέσα? νόμιζα οτι το όλο concept του bong ήταν ψύξη μέσω evaporation - εξάτμισης, οπότε ο ανεμιστήρας θα τραβούσε τους (ζεστούς) υδρατμούς έξω απο το bong. Αυτό είναι και το μειονεκτημά του σε σχέση με ενα κλειστό κύκλωμα, οτι θέλει συνέχεια να προσθέτεις νερό.

το όλο concept του bong, βασιζεται στην ψυξη με εξατμιση σε πυργους ψυξης. αναλογα την περιπτωση, τη χρηση και την επιθυμητη αποδοση, μπορει να μην υπαρχει καθολου τεχνητη ροη αερα (forced draft) και να βασιζεται στη φυσικη ροη, ενω το ρευμα αερα μπορει να ειναι ανοδικο ή καθοδικο. φαντασου του σαν μια κουπα καφε: τη φυσας για να κρυωσει, στην ουσια απομακρυνεις τα μορια του ρευστου που εχουν τη μεγαλυτερη ενεργεια. βαζωντας αερα μεσα, φερνεις το ζεστο νερο σε επαφη με περισσοτερο κρυο αερα, ενω αν ο αερας κατεβαινει μαζι με το νερο, ειναι σε συνεχη επαφη μαζι του. εκτος αυτου, αν τους βαλεις να ρουφανε, η ταχυτητα του αερα θα ειναι μικρη γιατι οι ανεμιστηρες που χρησιμοποιουμε δεν ειναι σχεδιασμενοι για να δημιουργουν υποπιεση.

Voudas,

ειναι γυρω στους 4-5 βαθμους κατω σε σχεση με πριν. το βραδυ ειναι λιγο χειροτερα, που εχει ανεβει η υγρασια στο δωματιο και αρχιζει και δεν αποδιδει τοσο καλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.