Jump to content

bottleneck core i5 750?

michalos

Recommended Posts

Και σε GTX 560 θα έχει ανάλογη άνοδο στα fps μεταξύ των συχνοτήτων που λες ( 2.8GHz & 3.8GHz )

οταν παει 100% η gpu τοτε οσο και να δωσεις δεν θα κερδισεις κατι

τεσπα αν καταφερει και τον παει στα 3,8 τοτε ανεβασε κανενα benchmark να δουμε ενα του crysis και ενα του bfbc2 ειναι οτι πρεπει

Ρε παλίκαρε, πολύ το σκοτίζεις.

Σου λέω, εγγύηση, στοίχημα ότι θες, στα 2.8GHz η GTX 560 τρώει bottleneck από την CPU.

Δεν μιλάμε υποθετικά, έχω τρέξει πολλάκις τέτοιου είδους μετρήσεις με high end & μη hardware.

Και στα 3.4GHz θα φανεί διαφορά, και στα 3.8GHz λίγη ακόμα.

Και μεταξύ 3.9GHz & 4.1GHz θα σταματήσει το scaling για όλα τα games.

Συμφωνω πχ COD black ops αλλα και το Bad Company 2 οση cpu και πυρηνες και να τους δωσεις θελουν κι αλλη. Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι σε παιχνιδια οπως αυτα που ειναι πολυ απαιτητικα σε cpu τρωει bottleneck η 560 .

Γιαυτο εχω τον 750 στα 3,2ghz που ναι μεν αποδιδει καλα εκει αλλα δεν ζοριζεται αφου εχω και καλη ψυκτρα coolermaster Hyper και παει max 60 βαθμους

αμα στα 3200 εχεις 60 βαθμους, στα 4000 τι θερμοκρασίες θα είχες? :hehe:

auto εχεις το ρευμα ? :shout:

Συμφωνω πχ COD black ops αλλα και το Bad Company 2 οση cpu και πυρηνες και να τους δωσεις θελουν κι αλλη

Not really.

Στα 4GHz Core i7 9xx 4 cores και άνω σταματάνε να ανεβαίνουνε τα FPS ακόμα και με GTX 580 και το ίδιο ισχύει και για 2-way & 3-way SLI.

τι ρεύμα προτείνεις για εναν i5 sta 4ghz? 1.376 είναι πολύ?

Ναι στο auto το ρευμα ,1,248 βλεπω οτι ειναι

Μα δεν ειχα ποτε σκοπο να την παω στις 4000 ,και 60 ειδα μια φορα max , συνηθως σε load παει μεχρι 50-55 περιπου

Μπορει στο auto να μην ειναι και το τελειο αλλα τουλαχιστον δεν ειναι κακο ,εννοω τετοιο που να προκαλεσει βλαβη στην cpu

EDIT:

Η 22αρα samsung 1680χ1050 με D-SUB που εχω θα παει στο pc του παιδιου (τωρα εχει μια 17" crt και πρεπει να αλλαξει επειγόντως) και θα παρω μια philips 22" 1920x1080 με DVI

Οποτε τωρα θα αξιοποιησω πιο πολυ την 560 που αγορασα!

τι ρεύμα προτείνεις για εναν i5 sta 4ghz? 1.376 είναι πολύ?

νομιζω ειναι πολυ. εγω με 1,29 ημουν στα 3900 στον δικό μου :/

Ναι στο auto το ρευμα ,1,248 βλεπω οτι ειναι

Μα δεν ειχα ποτε σκοπο να την παω στις 4000 ,και 60 ειδα μια φορα max , συνηθως σε load παει μεχρι 50-55 περιπου

Μπορει στο auto να μην ειναι και το τελειο αλλα τουλαχιστον δεν ειναι κακο ,εννοω τετοιο που να προκαλεσει βλαβη στην cpu

EDIT:

Η 22αρα samsung 1680χ1050 με D-SUB που εχω θα παει στο pc του παιδιου (τωρα εχει μια 17" crt και πρεπει να αλλαξει επειγόντως) και θα παρω μια philips 22" 1920x1080 με DVI

Οποτε τωρα θα αξιοποιησω πιο πολυ την 560 που αγορασα!

στα 3200 δεν νομιζω να θες πανω απο 1,2

δοκιμασε το

και μιας και αλλάζεις οθόνη, δώσε κατιτις παραπάνω και πάρε

αξιζει κάθε της ευρώ :D

Εμένα πάει μέχρι τα 3.6 με 1.14v.3.8 με 1.24 και 4 με 3.Εννοείται πως από 3.6 και μετά πρέπει να παίξεις και με το imc αν θες να κρατήσεις τις τάσεις σε λογικό επίπεδο.1.18 το έχω εγώ για 3.8.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.