Chris2004 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2004 Θέλω να αγοράσω το Τανκ το οποίο ενσωματώνει πάνω στην L30, μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρώ;
Stratos Ιούνιος 3, 2004 #4 Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 [Σήμερα, στις 13:51] Και μετα το χακ πας σε μαγαζι για να βρεις αλλα ρακορ Βρισκεις τουλαχιστον???
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 #5 Ιούνιος 3, 2004 παιδια σημερα πηρα το τανκ της Asetek απο Χακ-σοπ και εστησα το καινουριο μου συστημα(οχι τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη...).προσθεσα ενα ακομα μπλοκ στο κυκλωμα μου καθως και το τανκ το οποιο ειναι ΑΨΟΓΟ.......!!!!!!το προτεινω σε ολους!το τι δουλεια κανει δεν μπορειτε να φανταστειτε!θα φτιαξω θρεντακι αν προλαβω σημερα με φωτος απο το νεο στησιμο του νερου μου........ φιλε χρηστο δεν θα μετανιωσεις την αγορα του....προσεχε ομως τι σωληνες εχεις.......τα ρακορ που εχει επανω του λογικα δεν θα σου κανουν.εγω τα εβαλα παλι στο κουτι....βρηκα σε μαγαζι κατι βιδωτα και απο τις 2 πλευρες τα οποια ειναι 12χιλιοστα εξωτερικη(δυσκολευτηκα ακομα και με αυτα που ειναι μικροτερα να βαλω τους σωληνες) αλλα με λιγο ζεσταμα εγινε η δουλεια..... φιλε χρηστο αν και δεν ξερω που μενεις ξερω σιγουρα που θα βρεις ολα τα ειδη ρακορ.......καβαλας και σπυρου πατση ενα γωνιακο και αλλο ενα απο την μερια της σπυρου πατση εχουν οτι ζητησεις...εχουνε παει αρκετα παιδια απο δω και βρηκαν τα παντα...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 #7 Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Χθες, στις 23:58] δωσε καμια photo, greekfragma μισο να φτιαξω τις φωτο και να γραψω το θρεντακι........ερχεται σε μιση ωριτσα το πολυ
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 #8 Ιούνιος 3, 2004 ομορφουλι ειναι....χεχεχεχε....να ηταν καλυτερη και η καμερουλα μου......κλαψ.....ισως να ειναι αλλα να μην την εχω μαθει ακομα καλα...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 #9 Ιούνιος 3, 2004 χμμμμμ.....ψιλομαπα βγηκε.....υποσχομαι αυριο το πρωι που θα εχει καλο φωτισμο στο χωρο να βγαλω κανα δυο ακομα και να ποσταρω καλυτερες φωτο.....εχω παρατηρησει το προβλημα της καμερουλας στο σκοταδι.......
gmax Ιούνιος 3, 2004 #10 Ιούνιος 3, 2004 http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1487
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.