Guest Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2011 Για, θα ηθελα να μαθω πως γινεται το hderase secure σε ssd intel 80 gbεχει trim απο οτι ξερω.. το εμφανιζει μεσα στο crystaldiskinfo.να σημειωσω οτι εχω συνδεδεμενα στα πορτ sata 2, 1ssd 1 western digital 1 tb και 1 dvdrom lgτα οποια λειτουργουν σε ahci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokspy Μάρτιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 με το Intel toolbox γίνεται εύκολα αν έχεις λειτουργικό σε άλλο σκληρό εκτός του Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 να τα σβησο ολα θελο και να επανελθει ο ssd στις εργοστασιακες του τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 α καταλαβα τι λες, αλλο τροπο θελω ξερεις? απο usb flashaki να μου πεις τι να κανο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 τι σημενει ρε πεδια το disable ata security first then try to erase ssd με το προγραμα intel tool box ξερει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokspy Μάρτιος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο. εγω τα δουλευω απο αλλο partition με το intel toolbox. Δες εδω How to Secure Erase (reset) an Intel Solid State Drive (SSD) - IIS Hacks | Server and System Administrationκαι εδω http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=264090 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 μπορεις να μου εξηγησεις πως ακριβως το κανω? εχω πχ εγκαταστηση τα windows τωρα σε εναν αλλο δισκο και αυτον τον εχω δευτερο. τι ακριβως πρεπει να κανο για να με αφηση να τον κανο erase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokspy Μάρτιος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 μπαινεις απο τον αλλο δισκο και τρεχειςω το toolbox και σε αφηνει να κενεις erase. Εναλλακτικα απο bootstick οπως αναφερεται παραπανω. ειναι πιο απλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 το εφτιαχα το εκανα απο bootstick ευχαριστω φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokspy Μάρτιος 4, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 υποθετω δεν ηταν δυσκολο. θα το κανω και εγω αυριο που θα μου ερθει ο δευτερος intel για raid 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 4, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 οχι κατεβασα ενα προγραμμα, windows98 καπως ετσι για bootable το usb flash μετα κατεβασα ενα power iso η και με daemon tools το κανεις αν θες, restart τον υπολογιστη F12 boot from usb-zip και μετα γραφεις hdderase και μετα τα αλλα βηματα εινε ευκολα επιλεγεις με κατι εντολες που σου γραφει εκει τον δισκο ssd η οτι αλλο θες για hderase secure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.