Jump to content

ssd hderase secure

Guest

Recommended Posts

Για, θα ηθελα να μαθω πως γινεται το hderase secure σε ssd intel 80 gb

εχει trim απο οτι ξερω.. το εμφανιζει μεσα στο crystaldiskinfo.

να σημειωσω οτι εχω συνδεδεμενα στα πορτ sata 2, 1ssd 1 western digital 1 tb και 1 dvdrom lg

τα οποια λειτουργουν σε ahci.

δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο. εγω τα δουλευω απο αλλο partition με το intel toolbox. Δες εδω How to Secure Erase (reset) an Intel Solid State Drive (SSD) - IIS Hacks | Server and System Administration

και εδω http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=264090

μπορεις να μου εξηγησεις πως ακριβως το κανω? εχω πχ εγκαταστηση τα windows τωρα σε εναν αλλο δισκο και αυτον τον εχω δευτερο. τι ακριβως πρεπει να κανο για να με αφηση να τον κανο erase?

οχι κατεβασα ενα προγραμμα, windows98 καπως ετσι για bootable το usb flash μετα κατεβασα ενα power iso η και με daemon tools το κανεις αν θες, restart τον υπολογιστη F12 boot from usb-zip και μετα γραφεις hdderase και μετα τα αλλα βηματα εινε ευκολα επιλεγεις με κατι εντολες που σου γραφει εκει τον δισκο ssd η οτι αλλο θες για hderase secure.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.