Jump to content

Μεταφορά λειτουργικού σε άλλο δίσκο.

kemosabe

Recommended Posts

Λοιπόν έχω ένα σκληρό Western Digital Green και μετά από αρκετό φόρτωμα με αρχεία έχω παρατηρήσει πως είναι πιο αργός απ'ότι στην αρχή. Φυσικά περίμενα πως θα ήταν πιο αργός αλλά με το καιρό το κακό παράγινε. Τώρα θα αγοράσω τον Spinpoint F3 και θα ήθελα να μου πείτε αν και πως γίνεται να μεταφέρω το λειτουργικό Win7 από τον παλιό στον καινούργιο δίσκο. Έχω στην κατοχή μου το Νορτον γκοστ 15 αν βοηθάει.

O θεος Jaco εχει γραψει ενα ευκολο tutorial ΕΔΩ

Πολυ ευκολα θα κανεις αυτο που θες....

Ps:Το θεμα του Jaco ειναι sticky στην κατηγορια των hdd.Οποτε οταν εχεις καποιο προβλημα κανε πρωτα ενα search γιατι στο forum για σχεδον ολα τα προβληματα υπαρχουν απαντησεις σε παλαιοτερα threads...:)

Δωσε απλα προσοχη στα βηματα που επιλεγεις τον source και τον destination hdd.μην μπερδευτεις και τους βαλεις αναποδα.Κατα τα αλλα ειναι πολυ ευκολος τροπος και πολυ βολικος...:T:

οχι ρε συ και εγω στην δουλεια αυτον τον τροπο δουλευω τοσο καιρο και δεν ειχα ποτε προβλημα...:getlost:

Μπορει στο παλικαρι που του εσβησε και τους 2 δισκους να μην εκανε σωστα την διαδικασια....

Δε νομιζω να υπαρχει πιο ευκολος τροπος απο το Acronis μεσω του Clone Disk.

(και οχι δε χρειαζεται να το αγορασεις αφου και με το Trial κανεις την δουλεια σου)

Δε νομιζω να υπαρχει πιο ευκολος τροπος απο το Acronis μεσω του Clone Disk.

(και οχι δε χρειαζεται να το αγορασεις αφου και με το Trial κανεις την δουλεια σου)

Μήπως εννοείς τo migrate? Data migration software: copy a hard disk drive to another one

Μήπως όμως το migrate είναι το σωστότερο γι'αυτό που θέλω να κάνω; Δεν θέλω να κάνω ένα απλό backup, αλλά να μεταφέρω όλο το σύστημα (λειτουργικό, αρχεία κτλ) από τον ένα σκληρό στον άλλο.

Δεν εχω δουλεψει το migrate= δε ξερω τι παιζει.

Το acronis εχω εδω και παρα πολυ καιρο και εχω κανει πολλες αντιγραφες το δισκο.(οχι απλο Image backup , αντιγραφη, οπως αυτο που θες να κανεις, και παιζει παντα ο νεος δισκος το λειτουργικο)

3-4 κλικ υποθεση ειναι...

Αν φοβασαι να το κανεις για οποιοδοιποτε λογο πηγαινε το δισκο σε καποιο σχετικο,τεχνικο,μαγαζι whatever.

hirens boot cd -> backup programs -> norton ghost -> normal -> disk to disk ->

source (ο δίσκος σου) -> destination (ο νέος δίσκος)-> and we start.

αν σε βγάλει οποιοδήποτε μήνυμα απλά συνέχισε.

το δουλεύω τουλάχιστον 10 χρόνια με ούτε μία αποτυχία.

Υ.Γ. από το bios διαλέγουμε ide mode στους δίσκους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.