Jump to content

Αγορά τροφοδοτικού 700w+

chek2fire

Recommended Posts

Επειδή το παλιό μου τροφοδοτικό της coolemaster τα έφτυσε και θέλει άμεση αντικατάσταση πρωτού διαλύσει τπτ άλλο στο σύστημα μου

http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/thermaltake-armor-va8000-kai-provlima-sto-panel-91917.html

θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό τροφοδοτικό που να είναι πάνω από τα 700w. Ο υπολογιστής έχει απαιτήσεις από ρεύμα και θέλω και μελλοντικά αν κάνω κάμια αναβάθμιση η προσθέσω τπτ να μην έχω το άγχος για το ρεύμα.

Δεν με απασχολεί το κόστος αλλά θέλω ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά και να μπορώ να το πάρω άμεσα από ελλάδα.

Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι να έχει αποσπόμενα καλώδια γιατί το θεωρώ βασικό για να μην γίνει μπάχαλο μέσα στο κουτί.

Δεν ξέρω και τι παίζει στην αγορά τώρα με τα τροφοδοτικά γενικά .Εχώ μείνει ακόμα στην εποχή που μεσουρανούσαν τα tagan.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.