chek2fire Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2011 Επειδή το παλιό μου τροφοδοτικό της coolemaster τα έφτυσε και θέλει άμεση αντικατάσταση πρωτού διαλύσει τπτ άλλο στο σύστημα μουhttp://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/thermaltake-armor-va8000-kai-provlima-sto-panel-91917.htmlθα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό τροφοδοτικό που να είναι πάνω από τα 700w. Ο υπολογιστής έχει απαιτήσεις από ρεύμα και θέλω και μελλοντικά αν κάνω κάμια αναβάθμιση η προσθέσω τπτ να μην έχω το άγχος για το ρεύμα.Δεν με απασχολεί το κόστος αλλά θέλω ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά και να μπορώ να το πάρω άμεσα από ελλάδα.Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι να έχει αποσπόμενα καλώδια γιατί το θεωρώ βασικό για να μην γίνει μπάχαλο μέσα στο κουτί. Δεν ξέρω και τι παίζει στην αγορά τώρα με τα τροφοδοτικά γενικά .Εχώ μείνει ακόμα στην εποχή που μεσουρανούσαν τα tagan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Μάρτιος 4, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 και έχει γίνει και ένα λάθος. Το τροφοδοτικό που έχω τώρα είναι τελικά zalman και όχι coolermaster που έγραφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Μάρτιος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Corsair Professional Series HX750W | Skroutz.grCorsair Professional Series Gold AX750 | Skroutz.grΚαι τα δυο που εβαλα ειναι πολυ καλα!! Τωρα αν θες παραπανω watt κοιτας αντιστοιχη μαρκα στα 850Corsair Professional Series Gold AX850 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros1 Μάρτιος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Εδω εισαι αφου θες το καλυτερο και δεν σε ενδιαφερει το κοστος Corsair Professional Series Gold AX750 750W Full Modular PSU (CMPSU-750AXEU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gredit : Με προλαβαν ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Μάρτιος 4, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Τα gold τι διαφορές έχουν με τα υπόλοιπα τροφοδοτικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Μάρτιος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 80 PLUS - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 κορυφαια τα corsair τα προτείνω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Μάρτιος 5, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Μόλις παράγγειλα το corsair gold το 750w. Thanks παιδιά για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Μάρτιος 13, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 να πληροφορήσω ότι τελικά ήταν πρόβλημα τροφοδοτικού. πέρασα το corsair και πλέον το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Thanks για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Μάρτιος 13, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Καλοδουλευτο! Αξιζει τα λεφτα του με το παραπανω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.