PREDATOR 15 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2011 Έχω το LINKSYS WAG200 PSTN από το οποίο δεν είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εμβέλεια.Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα θα ήθελα να μου προτείνετε ένα modem-router που:να υποστηρίζει το πιο νεο πρωτόκολλο(future proof) εμβέλειας/ταχύτηταςνα έχει Gigabit ethernet 10/100/1000να έχει USB port/sνα είναι το δυνατόν αξιόπιστο από πλευράς αποσυνδέσεωνκαι να είναι το δυνατόν οικονομικότερο σύμφωνα με αυτά που ζητάω πάντα αφού είναι για homeuse.Ο πάροχος μου αν ενδιαφέρει είναι η forthnet, παίζω παιχνίδια και στο άμεσο μέλλον αν παίζει ρόλο??? θέλω να υλοποιήσω HD streaming αν τα λέω καλά.Συγχωρέστε με για όποιες ανακρίβειες λέω, κάθε διόρθωση και γνώμη δεκτή μετά χαράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Τα εχει ολα ΕΚΤΟΣ απο USB (για σκληρο υποθετω ?)WAG320N-EU (Annex A) - MgManagerSpecs :Linksys by Cisco Dual-Band Wireless-N ADSL2+ Modem Gigabit Router WAG320N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Δεδομένου ότι ήδη άρχισε η διάθεση του VDSL2, θα σου έλεγα αν δεν καίγεσαι να κάνεις υπομονή και να πας εκεί κατευθείαν. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο σύντομα θα έρθει σπίτι μας, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι σπάνια πουλάς μεταχειρισμένο router, αφού όλοι οι πάροχοι τα δίνουν δωρεάν.Από την άλλη, αν επιμένεις, ψάξε το NetGear 3300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Κράτα το modem που έχεις δεν χρειάζεται να το αλλάξεις, μπορείς να πάρεις μόνο router...Ο καλύτερος που έχω χρησιμοποιήσει είναι ο WZR-HP-G300NH της buffalo, ο οποίος φυσικά έχει όλα αυτά που θες και γενικά είναι από τους πιο πλήρης στην αγορά και με καλή τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάρτιος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Σκέψου και το dual-band (2.4Ghz & 5Ghz) WiFi. Σε πυκνοκατοικημένες περιοχές που υπάρχει το πρόβλημα, ελάχιστοι έχουν ασύρματα στα 5Ghz, άρα θα έχεις πολύ λιγότερες παρεμβολές και έτσι θα έχεις μεγαλύτερη εμβελεια και καλύτερες ταχύτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Μάρτιος 5, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις!!!Με βάση το ότι δεν είμαι και ιδιαίτερα σχετικός(μάλλον άσχετος) κάποιες ερωτήσεις τώρα:Πως γίνεται να κρατήσω το modem, θα έχω δύο συσκεύες δηλαδή (linksys+router)ανοικτές. Η εμβέλεια από το modem δεν εξαρτάται?Όταν έρθει το VDSL2 οι συσκεύες που έχουμε δεν θα παίζουν?Τι λέτε για το DGND3700 φαίνετε πολύ κοντά σε αυτά που ζητάω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.