pas2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2011 Καλημερα στην κοινοτητα.Πρωτη φορα ζηταω βοηθεια για iphone και οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες σχετικα με το θεμα αυτο.Μου εδωσαν ενα iphone 3g (δεν ξερω αν ειναι το 3gs μιας και δεν ασχολουμαι) για update. Κατεβασα την νεα εκδοση του itunes 10.2 και κολλαει στο restoring μετά απο περιπου 20 λεπτα που διαρκει η διαδικασια αυτη. εχω δοκιμασει σε 2Pc και με την 9.1.0 του itunes αλλα λιγο πριν τελειωσει το restoring βγαζει σφαλματα το itunes οπως (1014) η κατι τετοιο. Απο χθες που ψαχνω δεν εχω βρει πως αντιμετωπιζεται.Δεν ξερω αν κινητο ειναι Jailbreak μιας και ειμαι ασχετος με το θεμα αλλα ειναι αγορασμενο απο vodafone.Ξερει καποιος στα σιγουρα πως γινεται?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Δοκίμασες να το κάνεις kick out με το RecBoot ή με το tinyumbrella;;; Πάντως εάν έχεις 3G σου προτείνω να περάσεις την 3.1.3 και όχι μεγαλύτερη. Ένας πλήρης οδηγός για το πως να κάνεις το 3G σου downgrade αλλά και Jailbreak, είναι αυτός. Πάντως το 1014 υποδηλώνει κάποιο Hardware πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάρτιος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 This error message occurs when you downgrade or upgrade to a different baseband than the firmware your restoring to has. This message does NOT mean the restore failed – it simply means the phone firmware does not match the baseband. Put your phone in recovery mode and then kick the phone into normal mode and out of recovery mode and it will work.Δεν είναι hardware πρόβλημα.Έχει να κάνει με το jb που έχει κάνει ο προηγούμενος.Αν έχει αγοραστεί απο Ελλάδα, σίγουρα διορθώνεται.Όταν γυρίσω σπίτι θα το ψάξω παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Μάρτιος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 δυστυχως ακομα επιμενει το σφαλμα 1014 δοκιμασα με το Recboot Και με το tinyumbrella αλλα δεν καταφεραν τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 5, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Δοκίμασες να περάσεις χειροκίνητα το Firmware σύμφωνα με τον οδηγό που σου έδωσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Το κινητο ειναι απο τη βονταφον αρα και ξεκλειδωτο (παιζει σε ολα τα δίκτυα).Το πρωτο πράγμα που σου προτεινω να κανεις είναι ενα restore και set as new οταν γινει.Μετα κανε Update στην τελευταία έκδοση firmware (4.2.1) και μετα αν θέλεις κανεις και jailbreak με το pwnage tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Μάρτιος 5, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Καλημερα και ευχαριστω τα καταφερα με αυτην την λυση. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος για το τι εκανα ακριβως γιατι χρησιμοποιησα και εναν αλλον οδηγο αλλα τα καταφερα παντως. Ευχαριστω πολυ ολους.http://forums.techarena.in/portable-...tm#post4082884 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάρτιος 5, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 SirDiman αν εχει το 3G λενε καλυτερα να εχει την 3.1.3pas2007 και με την sim ολα ok τελικα?αν εχεις το 3G κανε αυτα που λεει ο οδηγος που σου εδωσε ο Aligator21 παραπανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 5, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Το ειχα το 3G και πραγματικα η 4.2.1 ηταν παρα πολυ καλο firmware. Κριμα να μην τη περασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Μάρτιος 5, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 ολα οκ με την sim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.