paris_rx8 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Μόλις το απόγευμα παρέλαβα την καινούργια κάρτα που αναφέρω πιό πάνω.Απλά έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τους driver της κάρτας καθώς έχει διάφορες ρυθμίσεις που δέν έχω ιδέα πώς μπορώ να έχω καλύτερες επιδόσεις. Κάπου έχει πάρει το μάτι μου για ένα καινούργιο χαρακτηριστικό της vga (Enhanced Quality Anti-Aliasing) όμως όπως προανάφερα δέν γνωρίζω πώς μπορώ να βελτιώσω μέσα απ τον driver την κάρτα για καλύτερες επιδόσεις. Εδώ σας παραθέτω κ μιά εικόνα μέσα απ τον driver για να δείτε κ άν μπορείτε να μου πείτε τί μπορώ να αλλάξω. Επίσης διάβασα σε κάποιο topic μέσα στο forum που έχει την sapphire 6970 κ κάποιο παιδί ανάφερε να πως πρέπει να μπεί στην εταιρεία να κατεβάσει το τελευταίο bios της κάρτας(προφανώς είχε πρόβλημα με θερμοκρασίες). Αυτο είναι καλό να το κάνω κ εγώ? Κ μιάς κ έγινα πολυλογάς να ρωτήσω κ κάτι τελευταίο.Υπάρχει διαφορά στο μάτι κ στην ανάλυση αν η σύνδεση της κάρτας γίνει απευθείας με hdmi κ όχι μετατροπή απο vga σε dvi που έχω κάνει εγώ?Θα είναι καλύτερο άν αγοράσω καλώδιο hdmi 1.4a? Ξέρω οτι είσαστε guru στα θέματα των vga γι αυτό θα ήθελα την βοήθειά σας.... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων....... ΥΓ Την δεύτερη εικόνα την έβαλα επειδή δέν χώραγε το screenshot μόνο σε μία εικόνα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Μάρτιος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Θα σου φανεί χαζό, αλλά δεν είναι άσχημα στα default... Αν θέλεις ποιότητα στα Games απλά βάλε τα στο Quality, (Catalyst AI, Anti-Aliasing)το Wait For Vertical Refresh μπορείς να το κάνεις OFF.. Δεν προσφέρει τίποτα.Το πρώτο Anti-Aliasing άστο όπως είναι γιατί αν το ανεβάσεις θα είναι υπερβολικό με αποτέλεσμα να είναι πολύ θολά τα pixel των γραφικών.Το Τriple Buffering έχει να κάνει με το OpelGL και όχι το D3D (Directx) οπότε δεν έχει νόημα να το αλλάξεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_rx8 Μάρτιος 7, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.