jek Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2011 Γεια σας παιδιά,Εχώ ενα tv tuner,το Lifeview Not Only TV LV5HX και υποστηρίζει τα καναλια την DIGEA και της ΕΡΤ.Αλλα το πρόγραμμα που μου δίνει μαζι με το στικάκι δεν δουλεύει σε DVB-T κανάλια(Ειναι το ArcSoft TotalMedia 3.5).Εχετε να μου προτείνετε κανενα καλό προγραμματάκι για να βλέπω τα κανάλια της DIGEA?To PC μου έχει Windows 7 64bit.Εχω δοκιμάσει το Media Center και δουλεύει,και πολύ καλά μάλιστα,αλλα θέλω να γράφω και απο την tv και το Media Center γράφει σε .wtv μορφη οπου δεν υποστηρίζεται απο κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο(εκτός του Windows Live Movie Maker)Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniamike Μάρτιος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 DVBViewer Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Μάρτιος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 DVBViewerΕιναι free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Μάρτιος 3, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 To δοκίμασα αλλα δεν μπορω να βάλω κανάλια.Κανένα αλλα πρόγραμμα παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 κάποτε (προ ψηφιακής εποχής) είχα δοκιμάσει το DScaler σε μια παρόμοια περίπτωση και με βόλεψε αρκετά. Δοκίμασέ το, λογικά θα παίζει και με τα ψηφιακά η τελευταία του έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Μάρτιος 3, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 κάποτε (προ ψηφιακής εποχής) είχα δοκιμάσει το DScaler σε μια παρόμοια περίπτωση και με βόλεψε αρκετά. Δοκίμασέ το, λογικά θα παίζει και με τα ψηφιακά η τελευταία του έκδοση.Το εχω δοκιμασει αλλα δεν μπορω να βαλω καναλια για DVB-T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 To Αrcsoft Totalmedia 3.5 δίνεται και με το ASUS My Cinema U3100 Mini που μόλις πήρα και έβλεπα κανονικά όλα τα ψηφιακά εκτός από το πακέτο της EΡΤ-Digital.Τί ακριβώς εννοείς με το ότι δεν δουλεύει σε DVB-T ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Μάρτιος 4, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Οταν διαλέγω το DVB-T,για να ψάξει για ψηφιακά κανάλια μου λέει οτι το stickακι χρησιμοποιείται σε αλλο προγραμμα και γι'αυτο δεν το δέχεται.Αλλα έγω δεν έχω κανενα αλλο πρόγραμμα ανοιχτο.Τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Μάρτιος 4, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 ok guys,το εφτιαξα.Μου έστειλε η εταιρια τους τελευταιους drivers για 64bit και κατέβασα το τελευταιο TotalMedia 3.5 και ειμαι οκ !Σας ευχαριστω όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Μάρτιος 7, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 To Αrcsoft Totalmedia 3.5 δίνεται και με το ASUS My Cinema U3100 Mini που μόλις πήρα και έβλεπα κανονικά όλα τα ψηφιακά εκτός από το πακέτο της EΡΤ-Digital.Τί ακριβώς εννοείς με το ότι δεν δουλεύει σε DVB-T ?felix μηπως ξέρεις αν μπορω να αλλαξω τη μορφη που γράφει την tv απο mpeg σε avi?(χωρίς converter,μεσα απο το προγραμμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.