Jump to content

wireshark

hitoriac

Recommended Posts

καλησπερα παιδια καπου διαβαζα οτι μπορω να δοκιμασω την ασφαλεια του ρουτερ μου με το wireshark δηλαδη να βρω τον κωδικο μου χωρης να δοκιμαζω το aircrack ξερει κανεις να μου δωσει μια πληρωφορια σχετικα το πως γινεται βημα βημα??????????????????????

Το wireshark πιάνει τα πακέτα και βλέπεις το περιεχόμενό τους. Αν ο κωδικός είναι κρυπτογραφημένος δε θα δεις κάτι που να καταλαβαίνεις. Αν είναι plaintext θα το δεις. Κατά 99,99% το wireshark δεν κάνει για τη δουλειά που θέλεις, γιατί πρέπει τα πακέτα να φτάνουν στον υπολογιστή που το τρέχει και επιπλέον δε σου ξεχωρίζει τα πεδία που σε ενδιαφέρουν ούτε κάνει arp poisoning.

ωραια το ξερω ακομα ξερω οτι αν κατεβασεις ενα σκριπτακι το βλεπεις αν ειναι κρυπτογραφημενο.....λοιπον κατι αλλο τωρα μολις βρω το handshake πηγαινω στο edit meta preferences sta protocols και επιλεγω ΙΕΕΕ 802.11 μετα μου ζηταει να βαλω καπιους κωδικους (ΚΕΥ#1) αυτο δεν καταλαβαινω τι πρεπει να βαλω μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω βημα βημα και να μου εξηγησει τι ειναι το (ΚΕΥ#1)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.