Jump to content

Unigine Heaven Benchmark 2.5 (DX11)

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Οχι τιποτα τρομερο... Σε χαμηλα settings ολο το συστημα μιας που μονο word παιζει αυτη την περιοδο. Ετσι για συγκριση με τις 79ΧΧ vs 5850cf(@ default) για οποιον ενδιαφερεται. Εννοειται απο πισω τρεχουνε chrome κλπ κλπ

Δεξια με normal tess + AA και αριστερα με τα settings των απο πανω..

post-1498-1416075878,1395_thumb.png

Καλό score!

Μου έστειλε ο Atiman μήνυμα όταν τρέξεις το bench το αφήνεις να ολοκληρώσει και μετά τρέχεις ξανά και βλέπεις πολύ περισσότερο min fps. Έτσι το έτρεξες και εσύ;

Δοκίμασε αν είναι σταθερές οι κάρτες σου και στα 1250-1790 να δούμε πόσο θα ανέβεις...

Καλό score!

Μου έστειλε ο Atiman μήνυμα όταν τρέξεις το bench το αφήνεις να ολοκληρώσει και μετά τρέχεις ξανά και βλέπεις πολύ περισσότερο min fps. Έτσι το έτρεξες και εσύ;

Δοκίμασε αν είναι σταθερές οι κάρτες σου και στα 1250-1790 να δούμε πόσο θα ανέβεις...

δεν με αφήνει να ανεβώ παραπάνω απο 1125, ίσος δεν ξέρω "γιαυτο" σας λέω ότι είμαι λίγο άσχετος...Μια φορα το ετρεξα

Καλό score!

Λοιπόν το έτρεξα όπως είπε ο Atiman και όντως ανέβηκαν πολύ τα min fps από 30 στα 42, αλλά το συνολικό score έμεινε το ίδιο 99.9 με 100 fps, οπότε είναι ένα στιγμιαίο bug του unigine που δεν επηρρεάζει πολύ το τελικό αποτέλεσμα...

unigine2589518extremete.jpg

δεν με αφήνει να ανεβώ παραπάνω απο 1125, ίσος δεν ξέρω "γιαυτο" σας λέω ότι είμαι λίγο άσχετος...Μια φορα το ετρεξα

Τρέξε το msi afteburner με το -xcl switch και θα σου ανεβάσει τα όρια των clocks στο ccc.

Επίσης ανέβασε το powertune στο +20%...

Για τα 1250-1790 στις δικές μου βάζω 1.3v που ουσιαστικά δίνει max 1.28v στους πυρήνες...

Τρέξε το msi afteburner με το -xcl switch και θα σου ανεβάσει τα όρια των clocks στο ccc.

Επίσης ανέβασε το powertune στο +20%...

Για τα 1250-1790 στις δικές μου βάζω 1.3v που ουσιαστικά δίνει max 1.28v στους πυρήνες...

Kαι πως γινεται αυτο........να το δοκιμασω το απογευμα με τα τη δουλεια

Πατάς δεξί click πάνω στο εικονίδιο του afterburner και μετά properties εκεί που έχει το target μετά τα εισαγωγικά βάζεις ένα κενό και -xcl. Θα σου βγάλει μετά μήνυμα ότι αυξήθηκαν τα όρια του ccc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.