Jump to content

Unigine Heaven Benchmark 2.5 (DX11)

Recommended Posts

Να ποστάρω και εγώ άλλο ένα μετά το "PATCH" της microsoft για τον BD

uniginebenchmarkresults.png

έδωσε min fps Βασικά αρκετά γιατί είχα άλλο ένα με 7 fps min! και τα προηγούμενα τα ξέρετε από πάνω και τα 7 fps ήταν όταν είχε πρωτο κυκλοφορίσει

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply
Έχε χάρη που δεν έχω ούτε σήμερα χρόνο να overclockαρω τις δικές μου...

Νομίζω με ένα ήπιο overclock στα 1300-1750 σας έχω και με 2 κάρτες μόνο...

:p

Και λιγο κατω απο αυτα τα ρολογια να ποσταρεις τις καταπιες τις 3x580. :p

unigine12501800.jpg

Είπα μετά το φαι να κάνω λίγο benching και το αποτέλεσμα:

Επισήμως 2 7970cf στα 1250-1700 ξεπέρασαν 3 gtx580sli 950-1100-1600 στο unigine 2.5 extreme preset:

unigine2589447extremete.jpg

:)

Είχα τα fanακια στο 80% και η θερμοκρασία στην μία κάρτα έφτασε 60 και στην άλλη 70 μέγιστο κατά τη διάρκεια του run.

Άντε να ωριμάσουν και άλλο οι drivers να ανέβουν και άλλο οι επιδόσεις...

:D:clap:

ΥΓ.

Και με τον παλιόγερο i7 920 D0 που είναι μόλις τετραπύρηνος στα 4.2Ghz

http://www.thelab.gr/1063098560-post83.html

Παλι καλα που υπαρχει ο Τακης και σωνει την παρτιδα!

Το δικο μου ειναι με παλιο driver.

Χρηστο η παρτιδα αυτη εχει κλεισει.

2x7970 = 3x580

Δωσε μου και μια εικονα απο 580 στα μαμα και στα τεζα της να δω τι κανει μπροστα στην μια 7970.

Αν εχω υπολογισει καλα μια τεζαρισμενη 7970 ειναι μια μαμα 580 + 50%

uniginemama.jpg

unigine12501800.jpg

Χρηστο η παρτιδα αυτη εχει κλεισει.

2x7970 = 3x580

Δωσε μου και μια εικονα απο 580 στα μαμα και στα τεζα της να δω τι κανει μπροστα στην μια 7970.

Αν εχω υπολογισει καλα μια τεζαρισμενη 7970 ειναι μια μαμα 580 + 50%

Tεζαρισμενη η καρτα ειναι ευκολα +50% λογο μεγαλυτερου κλοκαρισματος. Στα στοκ ζητημα να ειναι 3-4 fps μπροστα.

Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ 28nm και 40nm.

Το ζουμι ειναι για μενα το clock to clock δηλ. μια 580 στα 925mhz vs 7970 στα 925Mhz. Eκει διαφορα μπορει και να μη ν υπαρχει...

Tεζαρισμενη η καρτα ειναι ευκολα +50% λογο μεγαλυτερου κλοκαρισματος. Στα στοκ ζητημα να ειναι 3-4 fps μπροστα.

Η AMD επίτιδες έδωσε "τόσο" χαμηλά ή έστω αυτά τα ρολόγια για να μπορεί να χαρεί ο overclockάκιας!Άνετα θα μπορούσε να έδινε μία κάρτα στα 1100 και να κλόκαρε λιγότερο(~150+-) και όχι να κλόκαρε όπως τώρα 300+-!Έτσι όμως κάποιοι μπορεί να ξενέρωναν και να έλεγαν τι μουφιά είναι αυτή και δεν κλοκάρει και τέτοια,καθαρά από θέμα ψυχολογίας ή αν θες λάθος νοοτροπίας.

Οπότε μη κοιτάς πως είναι στοκ πάντα η κάρτα αλλά το στάνταρ overclock της.Δλδ όλες πάνε 1100 με default τάση.Οπότε από εκεί και πέρα ξεκινάει η σύγκριση!

Το ζουμι ειναι για μενα το clock to clock δηλ. μια 580 στα 925mhz vs 7970 στα 925Mhz. Eκει διαφορα μπορει και να μη ν υπαρχει...

Ακόμα και εκεί διαφορά θα υπάρχει αλλά και πάλι δεν είναι σωστή σύγκριση αυτή γιατί μιλάμε για διαφορετικές τεχνολογίες.

Σωστή θα ήταν η σύγκριση με τον τρόπο που ανέφερα παραπάνω.

Δλδ να παίρναμε 100 κομμάτια από την κάθε εταιρεία και να τα κλοκάραμε με default τάση,να βγάζαμαε τον μέσο όρο του overclockαρίσματος αυτού και τότε να συγκρίναμε.Με πιο απλά λόγια αν οι 580GTX με default τάση πάνε 900Mhz και οι 7970 πάνε 1100(τυχαία πάνω κάτω νούμερα),τότε έτσι πρέπει να συγκριθούν.:T:

Το ζουμι ειναι για μενα τα minfps to minfps δηλ. μια 7970 στα τεζα της 27.4 vs 3*580 στα τεζα τους 29.2

rhYvk.jpg

clesz.jpg

Στο δικό μου σύστημα με 2*7970cf έχω min 31.6 fps. Με καλύτερους drivers θα δούμε ένα 55άρι min fps (κοντά στο διπλό από της μιάς 7970) και το συνολικό score θα εκτοξευτεί πολύ πάνω...

• 2 weeks later...

Έκανα ένα run ακόμα και πέρασα για λίγο το tri-sli του takis-pa στα 1265-1790...

unigine25894600extremet.jpg

Πιστεύω οι κάρτες μου θα παίζουν και στα 1300-1790 αλλά δεν θέλω να τις ζορίσω ακόμα, είναι καινούργιες να στρώσουν πρώτα....

• 3 weeks later...
Τουμπανο η καρτουλα. Ωραιος. :T:

Πολυ κοντα με την 7970.

Ε αμα βαλεις οτι η μια κυκλοφορει δεν ξερω και γω ποσο (εγω την εχω 1 χρονο) και η αλλη μολις βγηκε σαν ανταγωνιστρια της ναι οντως ειναι εντυπωσιακο! αναμενω με μεγαλη αγωνια το επομενο βημα της nvidia!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.