Sakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2011 Γιά όσους πάνε αλλά καί όσους δέν είχαν σκοπό νά πάνε Photovision 2011 (Ελπίζω νά μήν θεωρείται διαφήμηση) ο πετράκης είναι πολύ καλός έχει ταλέντο και πολύ όρεξη...Αλλά τόν μανώλη τόν κουπέ μήν τόν χάσετε όσοι τόν ξέρεται καταλαβένεται τί ενοώ όσοι δέν τόν ξέρεται Emmanuel Coupe Photography καί εκτός από απίστευτος φωτογράφος έχει καί μια εκπληκτική δυνατότητα νά μεταδίδει τις γνώσεις του μαζί θά είναι κι άλλα παιδιά με πολύ ταλέντο και όρεξη όσοι πάτε θα βγείται κερδισμένοι.Εγώ δυστυχώς κατεβαίνω στίς 14 τό μεσημέρι απο το αεροπλάνο άρα δένννν ελπίζω όσοι πάτε νά ανεβάσεται καμιά φώτο εδώ νά δούμε και εμείς οί ξενιτεμένοι λίγο φώς(είδατε πώς τό ρίχνω έ;κλασικό ελληνικό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 κατι πηρε το "αυτακι" μου οτι θα παει ο mesias.. Αν μπορει ας βγαλει καμμια φωτο...ας εχει και ενα μαγνητοφωνακι μαζι του (διαφημιση δεν ειναι..dont worry) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 μια βολτίτσα κάποιο πρωί πιστεύω θα μπορέσω να περάσω και εγώ. btw, αφού εσυ Σάκη έρχεσαι στις 14 ανάλογα πόσες μέρες θα μείνεις να κανονίσουμε και καμιά εξόρμηση ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesias Μάρτιος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Ετσι ακουσα και εγω . Να δουμε αν θα μπορεσω να κανω κατι γιατι δε θα παω ως επισκεπτης και θα εχω υποχρεωσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 ως τι θα πας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesias Μάρτιος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 ως τι θα πας ;Αν παω τελικα, θα δουλευω στο περιπτερο της Photozone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Μάρτιος 4, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 μια βολτίτσα κάποιο πρωί πιστεύω θα μπορέσω να περάσω και εγώ. btw, αφού εσυ Σάκη έρχεσαι στις 14 ανάλογα πόσες μέρες θα μείνεις να κανονίσουμε και καμιά εξόρμηση ε; Ναί ρέ νά κανονίσουμε και νά μέ γράψετε πάλι Αστειεύομαι,τελικά έκανα λάθος 16 τού μηνός έρχομαι τετάρτη αλλά από δευτέρα θά μπορώόποτε θέλεται κανονίστε για καφέ και τά ρέστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 θα πάει κανείς στην έκθεση; αν είναι να κανονίσουμε να συναντηθούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 εγώ όπως είπα και πάραπάνω θα κοιτάξω να πάω. δεν ξέρω ακομα πότε αλλά ωραία θα ήταν αν βρισκόμασταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 6, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2011 πιθανόν και εγώ οπότε ας κάνει κάποιος θέμα να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesias Μάρτιος 6, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2011 Παιδια οποιος ενδιαφερεται εχω και προσκλησεις. Και πολυ πιθανον να εχω και σε ηλεκτρονικη μορφη σε κανα-δυο μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 6, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2011 Αν μαζευτούμε λαός για καφέ και λοιπά τότε είμαι μέσα και γω για μια εξόρμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Μάρτιος 7, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Παρασκευη θα κανω και γω την βολτα μου απο κει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesias Μάρτιος 7, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Τελικα παιδια μου στειλανε και τις ηλεκτρονικες προσκλησεις. Οποιος θελει να μου στειλει email σε πμ και θα του τις κανω forward Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 7, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 δεν θυμάμαι που, πήρε το μάτι μου ότι τη δευτέρα η έκθεση θα είναι ανοιχτή μόνο για επαγγελματίες. ισχύει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesias Μάρτιος 7, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 δεν θυμάμαι που, πήρε το μάτι μου ότι τη δευτέρα η έκθεση θα είναι ανοιχτή μόνο για επαγγελματίες. ισχύει ;Ναι, ετσι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 11, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Πέρασα σήμερα μια βολτίτσα από εκεί. Είδα και τον Νίκο από κοντά (messias) και γενικώς όλα ήταν πολύ ωραία. Μερικές φωτογραφίες... Παίζοντας με την Nikon D3s @ iso 8000 ISO 12.800 D3x ISO 68736 (where is da noise damn it ? ) D300 & Samyang 8mm fisheye D300 & Samyang 85mm 1.4 Και μερικές γενικές Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 11, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Αύριο λέω να περάσω κι εγώ μια βόλτα. Θα πάει και κανείς άλλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 11, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Διονύση το ψήνω.....τι ώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 11, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Δεν ξέρω/δεν έχω πρόβλημα. Ούτως ή άλλως 11 ανοίγει η έκθεση απ'όσο είδα, άρα δεν παίζει να ενοχλήσει τον πρωινό μου ύπνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.