babinho Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2011 Καλησπέρα, δεν μου λειτουργούν καμιά θύρα usb (μπροστά και πίσω), ξέρει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω ή έστω μια λύση με κάποιο άλλο υλικό εξωτερικό για να μπορέσω να διαβάσω τα φλασάκια μου, ευχαριστώ…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Ξαφνικα΄έγινε αυτό ή ήταν από την αρχή έτσι ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Μάρτιος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Ξαφνικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Μάρτιος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 είχα ίδιο πρόβλημα και ήταν ρύθμιση του bios.έκανα reset to default values και όλα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Μάρτιος 3, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 μπορείς να μου πείς πώς το έκανες αυτό???τα βήματα που ακολούθησες...ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Eφοσον δεν σου δουλευει καμια usb θυρα, το πληκτρολογιο και το ποντικι που θα τα συνδεσεις για να κανεις την διαδικασια;Μπαινεις στο bios (μολις ανοιγεις τον υπολογιστη σου λεει να πατησεις ειτε esc,ειτε f2,f12 -ενα απο ολα τελος παντων),και ετσι μπαινεις στο bios. Αν διαβασεις (κατω δεξια αν θυμαμαι καλα) θα σου εχει μια επιλογη default settings ή καπως ετσι. Εε πατας εκει περα και παει στις εργοστασιακες ρυθμισεις.Αν κανω λαθος, καποιος να με διορθωσει μην λεω μπουρδες στο παιδι!:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάρτιος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Η το delete τα υπόλοιπα όπως τα λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.