babinho Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2011 Καλησπέρα, δεν μου λειτουργούν καμιά θύρα usb (μπροστά και πίσω), ξέρει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω ή έστω μια λύση με κάποιο άλλο υλικό εξωτερικό για να μπορέσω να διαβάσω τα φλασάκια μου, ευχαριστώ….
daemon13 Μάρτιος 2, 2011 #4 Μάρτιος 2, 2011 είχα ίδιο πρόβλημα και ήταν ρύθμιση του bios.έκανα reset to default values και όλα οκ
babinho Μάρτιος 3, 2011 Author #5 Μάρτιος 3, 2011 μπορείς να μου πείς πώς το έκανες αυτό???τα βήματα που ακολούθησες...ευχαριστώ!
andreas19 Μάρτιος 3, 2011 #6 Μάρτιος 3, 2011 Eφοσον δεν σου δουλευει καμια usb θυρα, το πληκτρολογιο και το ποντικι που θα τα συνδεσεις για να κανεις την διαδικασια;Μπαινεις στο bios (μολις ανοιγεις τον υπολογιστη σου λεει να πατησεις ειτε esc,ειτε f2,f12 -ενα απο ολα τελος παντων),και ετσι μπαινεις στο bios. Αν διαβασεις (κατω δεξια αν θυμαμαι καλα) θα σου εχει μια επιλογη default settings ή καπως ετσι. Εε πατας εκει περα και παει στις εργοστασιακες ρυθμισεις.Αν κανω λαθος, καποιος να με διορθωσει μην λεω μπουρδες στο παιδι!:shout:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.