wolfmandim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2011 Εχω μια ταινία .mkv στην οποία υπάρχουν μαύρες μπάρες πάνω και κάτω. Οι υπότιτλοι είναι εξωτερικοί .srt κι όταν παίζει η ταινία εμφανίζονται στην κάτω μαύρη μπάρα κι όχι μέσα στην ταινία, όπως έχω μέχρι τώρα συνηθίσει. Πως μπορώ να τους κάνω να παίζουν μέσα στο πλαίσιο της ταινίας;Xρησιμοποιώ BSplayer pro, αν αυτό βοηθάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάρτιος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Βάλε windows media player classic home theater ή vlc player.Αλλά δεν νομίζω να καταφερεις και πολλά γιατί αυτες οι μαυρες μπάρες είναι της ταινίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Ποια είναι η ανάλυση της ταινίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Ρε παιδιά το alignment των υπότιτλων ψάχνει το παιδί.Φίλε κάπου στις επιλογές θα το βρεις. Δεν έχω BSplayer για να ξέρω που ακριβώς είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Μάρτιος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Προσωπικα χρησιμοποιω το gomplayer και εχει πολυ ευκολο μενου για να βρεις πως να λυσεις τετοια ''προβληματακια''.Στο μενου του bs εχεις κοιταξει;Εκει που λεει subtitles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάρτιος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Δεξι κλικ στο βιντεο > subtitles> primary > subtitle properties > custom position Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfmandim Μάρτιος 4, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Δεξι κλικ στο βιντεο > subtitles> primary > subtitle properties > custom position Ευχαριστώ φίλε. Αυτό έψαχνα! ΥΓ. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.