Jump to content

bios,boot ssd

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδια, η ειναι η ιδεα μου η με καθε διαφορετικο bios ο ssd κανει καλυτερο boot.

Εχω gigabyte ud3r rev2 x58a, και intel ssd 80gb.

Με τα FB τα εργοστασιακα οπως την πειρα, εχει τρομερα καλο boot, απλα οταν φτανει στο welcome/καλως ορισατε den kanei instant/αμεσο φωρτομα, οπως πχ θα κανει με το FF bios.

δεν ξερω αν καποιος το εχει αντιμετοπισει αυτο το πραγμα η εινε απλα η ιδεα μου.

χρηστες της ιδιας μιτρικης και ssd θα παρακαλεσω να αναφερεται πια bios χρησιμοποιειται.

να αναφερω οτι οταν εχω τα fb και αλαξω το επιλογες παροχης ενεργειαςκαι το βαλω υψηλες επιδοσεις, αλλαζει αυτο που σας ειπα στο καλως ορισατε/welcome αργει λιγο παραπανο δεν μπαινει αμεσως επιφανεια εργασιας.

με τα ff παει γρηγορα κανονικα δεν ξερω αν εχει τυχει σε καναν αλλον αυτο.

να σημειοσο οτι οι ταχυτητες του ssd μου ειναι παρα πολυ καλες, τις εχω τεσταρει με το crystaldiskmark σε σχεση με καλες που εχω δει και απο το forum edw.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.