Jump to content

Πρόβλημα με μεταφορά δεδομένων πάνω απο 4GB!!!

DNA180

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα προβληματάκι που έχω. Έχω δύο εξωτερικούς seagate και τους χρησιμοποιώ για την φύλαξη σημαντικών αρχείων μου. Κάποια στιγμή αποθήκευσα σε μορφή ISO το DVD του υπολογιστή μου, το οποίο περιέχει τα Windows 7 OEM, drivers, OEM softwares κτλ. Το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 7.5 GB. Όταν το μετέτρεψα σε ISO, όλα έγιναν κανονικότατα. Τώρα που πάω να το γράψω όμως σε DVD, κάνει ότι ξεκινάει την εγγραφή και μένει στο ίδιο σημείο και για 3 ώρες. Το ίδιο κάνει και στην περίπτωση που προσπαθώ να αντιγράψω το ISO αρχείο στον δίσκο. Αυτό το έχω προσέξει και σε άλλα αρχεία μεγέθους πάνω από 4GB. Υπάρχει κάποιο θέμα; Κάτι που δεν γνωρίζω σχετικά με την μεταφορά δεδομένων πάνω από 4GB;

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!

Ξεκινάει να κάνει την αντιγραφή αλλά το progress bar μένει πάντα στο ίδιο σημείο και αναβαίνει ο χρόνος αναμονής. Μία φορά, με άλλο αρχείο, τον είχα αφήσει όλο το βράδυ και όταν ξύπνησα το πρωί το είχε αντιγράψει στο σταθερό lol... Αλλά δεν αυτή η λύση!!!

http://www.thelab.gr/825870-post624.html :)

Ρίχνουμε και ένα "διάβασμα" στα sticky threads ;)

*Προληπτικά το λέω, καλό είναι στον ελεύθερο σας χρόνο να τους ρίχνετε μια ματιά και θα δείτε πως ξαφνικά, όταν θα εμφανιστεί ένα πρόβλημα ή οτιδήποτε, την απάντηση θα την έχετε ήδη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.