DNA180 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2011 Καλησπέρα σας,Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα προβληματάκι που έχω. Έχω δύο εξωτερικούς seagate και τους χρησιμοποιώ για την φύλαξη σημαντικών αρχείων μου. Κάποια στιγμή αποθήκευσα σε μορφή ISO το DVD του υπολογιστή μου, το οποίο περιέχει τα Windows 7 OEM, drivers, OEM softwares κτλ. Το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 7.5 GB. Όταν το μετέτρεψα σε ISO, όλα έγιναν κανονικότατα. Τώρα που πάω να το γράψω όμως σε DVD, κάνει ότι ξεκινάει την εγγραφή και μένει στο ίδιο σημείο και για 3 ώρες. Το ίδιο κάνει και στην περίπτωση που προσπαθώ να αντιγράψω το ISO αρχείο στον δίσκο. Αυτό το έχω προσέξει και σε άλλα αρχεία μεγέθους πάνω από 4GB. Υπάρχει κάποιο θέμα; Κάτι που δεν γνωρίζω σχετικά με την μεταφορά δεδομένων πάνω από 4GB;Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 μήπως ο δίσκος σου είναι διαμορφωμένος σε fat32 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάρτιος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Όχι είναι σε NTFS!!!Καμιά άλλη ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάρτιος 2, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Μήπως παίζει ρόλο ότι ο δίσκος είναι 2.5άρης και χωρίς τροφοδοσία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 αυτό σίγουρα όχι (κάνε άλλο ένα merge Φανούκο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Αν απλά το αντιγράψεις αλλού; Το γράφει ή μήπως είναι corrupted το αρχείο...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάρτιος 2, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Ξεκινάει να κάνει την αντιγραφή αλλά το progress bar μένει πάντα στο ίδιο σημείο και αναβαίνει ο χρόνος αναμονής. Μία φορά, με άλλο αρχείο, τον είχα αφήσει όλο το βράδυ και όταν ξύπνησα το πρωί το είχε αντιγράψει στο σταθερό lol... Αλλά δεν αυτή η λύση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάρτιος 2, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 http://www.thelab.gr/825870-post624.html Ρίχνουμε και ένα "διάβασμα" στα sticky threads *Προληπτικά το λέω, καλό είναι στον ελεύθερο σας χρόνο να τους ρίχνετε μια ματιά και θα δείτε πως ξαφνικά, όταν θα εμφανιστεί ένα πρόβλημα ή οτιδήποτε, την απάντηση θα την έχετε ήδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 στο τρίτο ποστ λέει πως ο δίσκος του δεν είναι fat32 αλλά ntfs Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Μάρτιος 2, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Αν δε λυθει με την διαδικασια που σου προτείνουν τα παιδια παιζει να ειναι κ απο bad sectors το προβλημα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 2, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Αν δε λυθει με την διαδικασια που σου προτείνουν τα παιδια παιζει να ειναι κ απο bad sectors το προβλημα σου..Κι εγώ αυτό πιστεύω. :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 2, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 δοκιμασε να τον συνδαισεις σε usb που ειναι πανω στη μητρικη απο πισω δλδκαι οχι σε καποιο front panel μπας και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάρτιος 2, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 @kreach: Ο δίσκος μου δεν είναι FAT32. Και αυτό που μου λες το έχω είδη διαβάσει. @BloodMage: Έχω είδη δοκιμάσει να το συνδέσω στις πίσω USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάρτιος 3, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 ...Δοκίμασα ακόμα να συνδέσω και τον δίσκο εσωτερικά, σαν SATA, κατευθείαν στην μητρική!!! Αλλά, πάλι χυλόπιτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 3, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 δοκίμασε το δίσκο σε διαφορετικό υπολογιστή. μόνο αυτό έμεινε αν ο δίσκος δεν έχει bad sectors Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάρτιος 3, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Το έχω κάνει... Άλλο...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 3, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 δεν υπάρχει "άλλο"τρέξε κανα διαγνωστικό να δεις αν έχεις bad sectors και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάρτιος 3, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Έχω τρέξει ότι διαγνωστικό υπάρχει... Μα τη παναγία lol. Ο δίσκος είναι ΟΚ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Μάρτιος 3, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Εχεις τρέξει το hdd regenerator? αν οχι για τρεξτο μια κ πες μας αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάρτιος 4, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Αδερφέ Green, μου βρήκε bad sectors το ***μένο!!! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, διορθώνει τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.