Dorian Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2004 Καταρχήν γειά σας , έψαχνα για καινούριο DVDROM και ανακάλυψα ότι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο δίκτυο για DVD.Κατανοητό καθώς είναι σχετικά φθηνά και οι πιο πολλοί δεν το ψάχνουν. Δυστυχώς όμως έχω ταλαιπωρηθεί με 2 DVDROM που κολλούσαν και γενικά ήταν πολύ ιδιότροπα.Αν έχετε να προτείνετε κάποιο που από την εμπειρία σας είναι αξιόλογο και να το συζητήσουμεΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Pioneer 121. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Καλημέρα και καλώς ήρθες στο TheLab.gr. Εγώ θα επέλεγα κάτι μεταξύ LiteOn 16χ και Pioneer 120S. Τα έχω δουλέψει και τα δύο, το μεν LiteOn είναι πιο αργό αλλά και σχετικά αθόρυβο καθώς επίσης έχει μια τάση να διαβάζει κάθε είδους cdακι (γραντζουνισμένο κτλ..) ενώ το Pioneer είναι σαφώς πιο γρήγορο και θορυβώδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Ειναι πραγματικα πολυ θορυβωδες αλλα και γρηγορο.Παντως το καλυτερο που ειχα ηταν το Hitachi GD-7500 μιλαμε για πολυ σκυλι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Είμαι ικανοποιημένος και από τα 3 που έχω. Plextor 116A και LG 8162B. Το LG όμως είναι καλύτερο reader. Διαβάζει γρατζουνισμένα δισκάκια που κολλάνε ακόμα και σε CD-RW Plextor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Αρχική απάντηση από kallileoΠαντως το καλυτερο που ειχα ηταν το Hitachi GD-7500 μιλαμε για πολυ σκυλι......... ’λλωστε τα LG είναι Hitachi-inside.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάϊος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Αλλη μια ψηφος για Liteon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Ένα Liteon έιχα κάποτε και με είχε απογοητεύσει...πολύ μέτρια ποιότητα κατασκευής (όταν άνοιγε το tray νόμιζα πως θα φύγει από το drive...)και σχετικά θορυβώδες...Θα πρότεινα κάτι σε Pioneer, Teac ή το Asus που τρέχει σε ΑΤΑ 100 και μπορείς να το έχεις συνδεδεμένο στο ίδιο κανάλι ide με το δίσκο, χωρίς να σου ρίχνει πολύ τις επιδόσεις...αυτό κυρίως αν έχεις πολλές συσκευές στο σύστημά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάϊος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Αυτο με το tray το ειχα και εγω στο παλιο Liteon 165H δεν επηρεαζε τις επιδοσεις του παντως, τα καινουργια ειναι 166S και δεν το παρουσιαζουν αυτο το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Η δικια μου γνωμη ειναι να πας για το Teac , αλλα προσοχη αν ειναι αυτο με τα 512 cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Η δικια μου γνωμη ειναι να πας για το Teac , αλλα προσοχη αν ειναι αυτο με τα 512 cache μηχανισμο απο Pioneer δεν εχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Oχι , απο οσα ξερω ο μηχανισμος του πρεπει να ειναι απο Toshiba .Αλλα για κατι τετοια οι πιο ειδικοι ειναι ο chroma και ο Hemispam.ΑΠο την αλλη ενα γρηγορο τεστακι που ειχα κανει το teac ειχε βγει καλυτερο απο το pioneer ( 120S) το εχω και πολυ καιρο δεν μου κανε και κανα κουλο , οποτε δεν βρισκω λογο να μην το προτεινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Από προσωπική μου εμπειρία έχω μείνει υπέρ ευχαριστημένος από το TOSHIBA!Απροβληματιστο ! Εγώ έχω το SD-M1612 εδώ και 2,5 χρόνια τώρα θα έχουν βγει νέα μοντέλα, αλλά όλα είναι 16x Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBar Μάϊος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Pioneer με slot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adams Μάϊος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Aλλη μια ψηφος για toshiba (πριν κανα μηνα αγορασα και γω καινουργιο το hitachi7500 παρεδωσε πνευμα) Ο λογος δες τις δυνατοτητες του μετα απο ενα hacked firmware συναμα ειναι και πολυ ησυχο http://hijacker.rpc1.org/toshiba_nolimit/ :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Μάϊος 7, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 12:39] Ειναι πραγματικα πολυ θορυβωδες αλλα και γρηγορο.Παντως το καλυτερο που ειχα ηταν το Hitachi GD-7500 μιλαμε για πολυ σκυλι......... δε το πιστεύω ότι σου άρεσε το συγκρεκριμένο μοντέλο!!!ένα από τα δύο που με ταλαιπωρούν το άλλο είναι το asus 616To hitachi εκτός από ότι είναι "πανάρχαιο και 12Χ δεν υποστηρίζεται από την hitachi δεν έχω βρει καινούριο firmware δεν διαβάζει +R +RW , και κάνει σαν ανεμιστηράκι ακόμα και όταν παίζει DVDvideo.Το ASus πάλι παίζει όποτε θέλει....Pioneer δεν είχα ποτέ και δεν ξέρω το πιο σημαντικό νομίζω πως είναι να διαβάζει τα πάντα ,γρατσουνισμένα +-R κακής ποιότητας CDR Κλπ. έστω και με λίγο μικ΄ρότερη ταχύτηταοπότε από τα μέχρι τώρα μάλλον για liteon, αλλά μου κάνει εντύπωση που στο site της δεν γράφει για τα μοντέλα DVD ROM και δεν έχει firmware. ασε που δεν ξέρω κανένα μαγαζί να φέρνει liteon Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάϊος 7, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 liteon φερνει το hacshop και το smart shop . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 7, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Για firmware θα πας στο http://www.liteonit.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 7, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Εναλλακτικα δες και στο www.rpc1.com για firmware Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάϊος 7, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Pioneer 120s Απλά the Best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.