BUSBAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2011 Λοιπόν παίδες θα ήθελα οπωσδήποτε την βοήθεια σας γιατι με το θέμα των ρούτερ δεν ειμαι και πολυ ενημερωμένος...Κατ αρχην μένω Γερμανια και έχω κανει πλεον καλωδιακή σύνδεση 100αρα..Χρησιμοποιώντας μονο το μoντεμ πιανω γυρω στις 90000 - 95000...αν συνδέσω ομως και το ρουτερ τοτε η ταχυτητα μου πεφτει τουλαχιστον κατα 10000...ισως και παραπάνω. Αν τωρα το συνδεσω και ασυρματα τοτε οι απώλειες ειναι τραγικες.Ειναι ena D-LINK... Θα ήθελα λοιπον να με συμβουλέψετε ποιο Ρουτερ KAI στικακι να παρω ετσι ωστε να μην εχω απώλεια ειτε οταν το συνδεω με καλωδιο αλλα και ακομα οταν συνδεομαι ασυρματα...( DL Speed 12 MB/sec) Ευχαριστω εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Cisco 890 Series Integrated Services Routers [Cisco 800 Series Routers] - Cisco SystemsCisco 891, αλλά στοιχίζει και 650€ περίπου. RouterStation Pro | Ubiquiti Networks, Inc.ubiquiti routerstation pro 70€ περίπου και άλλα 50 η ασύρματη κάρτα με τα παρελκόμενά της.ZyXELZyxel NBG4604DrayTek Corp - Headquarters of DrayTek Vigor IP telephony, VPN, Firewall, SecurityDraytek Vigor 2130n Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Το τελευταιο (Vigor) το συστηνω και εγω μιας ειναι οτι πρεπει για σπιτι, και για καποιον που θελει κατι σοβαρο. (Οχι οτι το Cisco δεν ειναι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάρτιος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 @BUSBAS Άλλαξε σε παρακαλώ τον τίτλο σου, δεν είναι ανάγκη να "φωνάζεις" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUSBAS Μάρτιος 3, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Eυχαριστω πολυ ρε παιδια ειλικρινα για τις συμβουλες σας και ιδιαιτερα εσενα trendy ...Το Vigor φαινεται αρκετα αξιοπιστο αν και με εχουν βαλει ιδεες εδω να προχωρησω τωρα στην αγορα του FRITZ BOX 7390 AVM FRITZ!Box Fon WLAN 7390 - Wireless LAN Router, Accesspoints ... - computeruniverse.net Οπως και να χει ομως θα ενημερώσω...Ευχαριστω και παλι και οποιαδήποτε αλλη γνωμη ριξτε την σας παρακαλώ εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 routerboard? Έχω το 750G. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα με τις παραμετροποιήσεις του, αλλά μπορείς να κάνεις σχεδόν ότι μπορείς να φανταστείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Το 750/750G δεν έχει wifi, ούτε παίρνει mini-pci. Θα μπορούσε να το πάρει αν έπαιρνε και ένα εξωτερικό access point.Επιπλέον δεν το έχω δει πως πάει σε ταχύτητες κοντά στο 100Mbps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 το ασύρματο δεν το πρόσεξα οπότε άκυρο το 750/g.Μιας και ανέφερεςΕπιπλέον δεν το έχω δει πως πάει σε ταχύτητες κοντά στο 100Mbps.δεν ξέρω αν σε καλύπτει: Mikrotik RB750G Testing | Greg Sowell Consulting Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 5, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Καλό φαίνεται, λίγο στο ipsec τον πίνει αλλά δε νομίζω να επηρεάζει πολλούς εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.