Jump to content

Αργο pc

asimorfotos

Recommended Posts

Δεν εχω ακουσει κατι φοβερο για τους green σκληρους δισκους της WD. Ακομα και ετσι να ειναι με 64ΜΒ cache memory και 7200rpm δεν νομιζω να υποφερει τοσο σε ταχυτητα. Οχι τουλαχιστον τοσο πολυ ωστε να ειναι η αιτια του προβληματος.

Στο device manager ειναι ολα οκ και τα index options τα εχω καταργησει απο την αρχη. Αν δεν ειναι το DVDRW ή καποιο ελλαττωματικο καλωδιο SATA, υποπτευομαι οτι υπαρχει βλαβη σε hardware, ειτε στον επεξεργαστη ειτε σε καμια μητρικη.

Θα δοκιμασω και τα cpuz gpuz, johnamd.

Ευχαριστω για τις γνωμες σας!

Γεια χαρα φιλε μου ακριβως το ιδιο αντιμετωπισα και εγω οταν τοποθετησα εναν green δισκο και παρολο που λειτουργουσε στις 5400-7200 και ειχε 64 ΜΒ cache η αποδοση ηταν τραγικη μεχρι που τον αντικατεστησα με samsung spinpoint F3 32 MB cache και βρηκα την χαμενη αποδοση που ελειπε.Καθαρα για αποθηκη ειναι οτι πρεπει ο green.

Καλησπερα δεν κοιτας πρωτα στην διαχειριση εργασιων το cpu usage αν ειναι 100% οπως ειπε παραπανω και ενας αλλος φιλος που ειναι και πιο απλο απο το να τσεκαρεις το hardware μηπως εχει κολλησει καναν ιο το μηχανημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.