jamalikos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2011 ΠΑΙΔΙΑ HELP ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΙΝ 1 ΘΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΘΥΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥ ASUS GTX 480 ΣΤΙΝ 3 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΒΑΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ASUS 5450 ΚΑΙ ΤΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΙΝ 1 ΚΑΙ 2 PCIE ΒΑΖΩ ΤΙΝ ΔΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΦΤΑΕΙ΄΄΄΄΄΄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάρτιος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 δοκίμασες να βάλεις την 480 στην 3η? τα καλώδια ρεύματος της 480 τα έχεις συνδέσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamalikos Μάρτιος 1, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 μονο στιν 3 δουλευει και δεν ξερω γιατι τα καλωδια ολα ειναι στιν θεση τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Τα jumper που ενεργοποιουν/απενεργοποιουν τα slot τα κοιταξες ? Δεξια απο το 24pin ειναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 λογικα τα εχει κοιταξει διοτι ειπε οτι δοκιμασε μια αλλη καρτα και λειτουργησε κανονικα, οποτε ειναι ενταξει αυτα.πες μας τι τροφοδοτικο εχεις και αν δοκιμασες την καρτα σε καποιον αλλον υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamalikos Μάρτιος 2, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 coolermaster 850w silent pro τιν δοκιμασα και σε αλλο pc και επαιζε κανονικα δεν ξερω τι να εχει χαλασει η καρτα η μητρηκη να ξερω εν τελη τι να στειλω πισω για αποκατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάρτιος 2, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 σε πιες θύρες έβαλες την 480 και σε πιες δούλεψε και σε πιες έβαλες την άλλη και δούλεψε γιατί μπερδεύτηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamalikos Μάρτιος 2, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 λοιπον 1και 2 δεν μου δουελυει η καρτα 3 και 4 μου δουλευειη αλλη καρτα μου δουλευει σε ολεσ τις θυρεςτιν gtx μετα τιν εβαλα σε mobo ενοσ φιλου μου και δουλεψε σε ολεσ τισ θυρες τουεμενα μετα παλι τα ιδια και μετα 1 και 2 θυρες off Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάρτιος 2, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 χμμμ...πολύ περίεργο να πω την αλήθεια και ούτε μου έχει ξανατύχει.κολλάει στο post? δοκίμασε bios update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamalikos Μάρτιος 2, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 ΔΕΝ ΤΙΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΡΤΑ ΠΑΝΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ UPDATE ΣΤΑ ΒΙΟΣ 1102 ΤΑ ΙΔΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάρτιος 2, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Ποίας εταιρίας υλοποίηση είναι η κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 2, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 ASUS GTX 480 αφού το λέει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάρτιος 2, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 δικό μου λάθος...είχα διαβάσει μονο το GTX480.τώρα, αυτό κάτι δεν μου στέκει καλά. αφού όλα είναι συνδεδεμένα, όλα σωστά και άλλες κάρτες γραφικών δουλεύουν εκεί που δεν δουλεύει αυτή, το μόνο που έμεινε είναι να δοκιμάσεις την 480 σε μία άλλη r3e...ή το αντίθετο. την δικιά σου r3e με μία άλλη asus 480. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamalikos Μάρτιος 2, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΙΔΙΑ ΜΙΤΡΗΚΗ Η ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάρτιος 2, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 μπορείς να πας στο πλαίσιο και να τους πεις το και το μήπως έχετε καμιά μητρική να δοκιμάσουμε ή καμιά 480. βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, περίμενε άμα θες να δεις και οι άλλοι τι θα σου πούνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 2, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 τα καλωδια τα 8Pin απο το τροφοδοτικο σου δοκιμασε να τα πιεσης λιγο, ειχε το ιδιο προβλημα ενας φιλος μου, πατα τα καλοδιακια προς το μπροστινο πλαστικο σε ολα τα Pins ξεχωριστα. αν δεν καταλαβες τι λεο στηλε μου μυνυμα στο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάρτιος 2, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 μα αφού στην 3η δουλεύει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Μάρτιος 30, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα βουρτσισε λιγο τα σλοτ με μια μαλακη οδοντοβουρτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.