Jump to content

rampage 3 ΠΡΟΒΛΗΜΑ

jamalikos

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ HELP ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΙΝ 1 ΘΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΘΥΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥ ASUS GTX 480 ΣΤΙΝ 3 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΒΑΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ASUS 5450 ΚΑΙ ΤΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΙΝ 1 ΚΑΙ 2 PCIE ΒΑΖΩ ΤΙΝ ΔΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΦΤΑΕΙ΄΄΄΄΄΄

λογικα τα εχει κοιταξει διοτι ειπε οτι δοκιμασε μια αλλη καρτα και λειτουργησε κανονικα, οποτε ειναι ενταξει αυτα.

πες μας τι τροφοδοτικο εχεις και αν δοκιμασες την καρτα σε καποιον αλλον υπολογιστη.

λοιπον 1και 2 δεν μου δουελυει η καρτα 3 και 4 μου δουλευει

η αλλη καρτα μου δουλευει σε ολεσ τις θυρες

τιν gtx μετα τιν εβαλα σε mobo ενοσ φιλου μου και δουλεψε σε ολεσ τισ θυρες του

εμενα μετα παλι τα ιδια και μετα 1 και 2 θυρες off

δικό μου λάθος...είχα διαβάσει μονο το GTX480.

τώρα, αυτό κάτι δεν μου στέκει καλά. αφού όλα είναι συνδεδεμένα, όλα σωστά και άλλες κάρτες γραφικών δουλεύουν εκεί που δεν δουλεύει αυτή, το μόνο που έμεινε είναι να δοκιμάσεις την 480 σε μία άλλη r3e...ή το αντίθετο. την δικιά σου r3e με μία άλλη asus 480.

μπορείς να πας στο πλαίσιο και να τους πεις το και το μήπως έχετε καμιά μητρική να δοκιμάσουμε ή καμιά 480. βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, περίμενε άμα θες να δεις και οι άλλοι τι θα σου πούνε.:T:

τα καλωδια τα 8Pin απο το τροφοδοτικο σου δοκιμασε να τα πιεσης λιγο, ειχε το ιδιο προβλημα ενας φιλος μου, πατα τα καλοδιακια προς το μπροστινο πλαστικο σε ολα τα Pins ξεχωριστα. αν δεν καταλαβες τι λεο στηλε μου μυνυμα στο φορουμ.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.