gaig Μάρτιος 15, 2011 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Παιδια οι BD θα θελουν νεο κυκλωμα τροφοδοσιας (λογω πιο advanced power management), οποτε μην περιμενετε συμβατοτητα. Και που κανανε συμβατα τα υπαρχοντα chipsets παλι καλα, αν και κατι μου λεει οτι θα χανονται καποια features, οπως ισως το HT 3.1 (2600Mhz αντι για 2000 που ειναι σημερα) ή το Turbo Core 2.0. Θα δειξει.Κι εγω στην αναμονη για Μπουλντοζα ειμαι, αλλα θα παρω τότε (= σεπτεμβρης) ο,τι παρω, και οχι τωρα με την ελπιδα να...και γω θα στοιχηματιζα οτι δε θα υπαρχει ασυμβατοτητα γι αυτο ακριβως το λογο. Οπως εγινε δηλαδη και με τους sandybridge.Αν ακουσουμε οτι οι zambezi θα παιζουν σε ΑΜ3 τοτε θα ειναι κακα μαντατα μαλλον οσον αφορα την προσδοκομενη αυξηση στις επιδοσεις (οπως εγινε και με τους 6πυρηνους δλδ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 15, 2011 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Πάμε στοίχημα hardware : συμβατό - μη συμβατό Άσσος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 15, 2011 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Κάτι τέτοια διαβάζω και το σκέφτομαι σοβαρά να ξαναγυρίσω στην AMD, ειδικά τώρα που δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Μάρτιος 15, 2011 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 για καποιο περιεργο λογο η ασους ανακοινωσε ποια μοντελα της θα υποστηριξουν ΑΜ3+ CPUs με bios και ποια θα ερθουν με ΑΜ3+ socket. εγω παντως εχω μπερδευτει full με το ποιος θα υποστηριζει τι :wassat: Even though AMD have yet to release their next batch of CPU's with the codename Bulldozer ASUS already is pledging that many of their current AM3-motherboards will support the new AM3+ CPU's through a bios update. They also have a list of upcoming motherboards that also will fully support the CPU's. So if you are in the market for a new AM3-motherboard but want to make sure that it will work fine with the new upcoming CPU's then just check the list to see which motherboards to get from ASUS.*BIOS Upgradable Supported AM3 models: AMD 890FX/SB850: *Crosshair IV Extreme *Crosshair IV Formula *M4A89TD PRO/USB3 *M4A89TD PRO AMD 890GX/SB850: *M4A89GTD PRO/USB3 *M4A89GTD PRO **Current BIOS update is a beta release. Please check the ASUS support site for continual updates. ***Upcoming ASUS M5A Series models (AM3+ socket with AMD 8-series chipsets): AMD 880G M5A88-V EVO M5A88-M EVO M5A88-M AMD 870 M5A87 AMD 760G M5A78L M5A78L LE M5A78L-M/USB3 M5A78L-M PLUS M5A78L-M LE M5A78L-M LX ASUS pledges support for AM3+ both for current and future motherboards- Bjorn3D.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 15, 2011 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 για καποιο περιεργο λογο η ασους ανακοινωσε ποια μοντελα της θα υποστηριξουν ΑΜ3+ CPUs με bios και ποια θα ερθουν με ΑΜ3+ socket. εγω παντως εχω μπερδευτει full με το ποιος θα υποστηριζει τι :wassat: ASUS pledges support for AM3+ both for current and future motherboards- Bjorn3D.com πολύ περίεργα πράγματα! na βγαλουν αντάπτορα που μετατρέπει το am3 και am3+ απίθανο μήπως το έξτρα πιν δεν υπάρχει στην πρώτη φουρνιά bulldozer και είναι για μελοντική χρήση?????????? μήπως υπάρχει μόνο στους 8πύρηνους????? http://benchmarks.gr/979/amd-fx-zambezi-processors-compatible-with-asus-am3-motherboards-using-bios-update/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=amd-fx-zambezi-processors-compatible-with-asus-am3-motherboards-using-bios-update http://www.techpowerup.com/142251/AMD-FX-Zambezi-Processors-Compatible-with-ASUS-AM3-Motherboards-Using-BIOS-Update.html?cp=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Μάρτιος 15, 2011 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Dunno my nigga, μακαρι να μπαινουν αλλα αυτο δεν ξερω αν θα ειναι καλο και 2ον το εχω παρει αποφαση για crosshair V Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάρτιος 15, 2011 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 μηπως μερικα bulldozer θα υποστηριζονται και απο ΑΜ3 και μερικα μονο ΑΜ3+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 15, 2011 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Even though AMD have yet to release their next batch of CPU's with the codename Bulldozer ASUS already is pledging that many of their current AM3-motherboards will support the new AM3+ CPU's through a bios update. They also have a list of upcoming motherboards that also will fully support the CPU's. So if you are in the market for a new AM3-motherboard but want to make sure that it will work fine with the new upcoming CPU's then just check the list to see which motherboards to get from ASUS. *BIOS Upgradable Supported AM3 models: AMD 890FX/SB850: *Crosshair IV Extreme *Crosshair IV Formula *M4A89TD PRO/USB3 *M4A89TD PRO AMD 890GX/SB850: *M4A89GTD PRO/USB3 *M4A89GTD PRO **Current BIOS update is a beta release. Please check the ASUS support site for continual updates. Yes!! :clap: Αν ισχύει αυτό θα μπορέσω και εγώ να έχω Μπουλντόζα κάποια στιγμή (πολύ αργότερα όταν δεν θα μου αρκεί ένας 965)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 15, 2011 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 το βιος υπάρχει και το κατέβασα, έχει δε όνομα που ξεκινάει από 3 και όχι 1, μάλλον για να δείξει το μέγεθος της αλλαγήςσίγουρα καποιοι μπουλντόζες δεν έχουν περισευούμενο πινάκι , ελπίζω να είναι όλη η πρώτη φουρνιά! θέλω 8πύρινο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Μάρτιος 16, 2011 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 το βιος υπάρχει και το κατέβασα, έχει δε όνομα που ξεκινάει από 3 και όχι 1, μάλλον για να δείξει το μέγεθος της αλλαγήςσίγουρα καποιοι μπουλντόζες δεν έχουν περισευούμενο πινάκι , ελπίζω να είναι όλη η πρώτη φουρνιά! θέλω 8πύρινο!!!!προσοχή όμως ε?This BIOS- "For testing AM3+ CPU Function only, do no update this BIOS while using AM3 or previous type CPUs!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 16, 2011 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 το βιος υπάρχει και το κατέβασα, έχει δε όνομα που ξεκινάει από 3 και όχι 1, μάλλον για να δείξει το μέγεθος της αλλαγήςσίγουρα καποιοι μπουλντόζες δεν έχουν περισευούμενο πινάκι , ελπίζω να είναι όλη η πρώτη φουρνιά! θέλω 8πύρινο!!!!Crosshair IV Formula 3012 Test BIOSFor testing AM3+ CPU Function only, do no update this BIOS while using AM3 or previous type CPUs! Επισης, θα ζητουσα πολλα αν ηθελα να βγει bios και για 790FX? Δεν εχουν και τις τρελες διαφορες με το 890FX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 16, 2011 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Επισης, θα ζητουσα πολλα αν ηθελα να βγει bios και για 790FX? Δεν εχουν και τις τρελες διαφορες με το 890FX...Μη φοβάσαι για αυτό, θα βγούν unofficial bios updates από τους καμένους του xtremesystems λογικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάρτιος 16, 2011 Author #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Yes!! :clap:Αν ισχύει αυτό θα μπορέσω και εγώ να έχω Μπουλντόζα κάποια στιγμή (πολύ αργότερα όταν δεν θα μου αρκεί ένας 965)! Aν υποστηρίξουν έστω και αυτές αρχικά bulldozer σίγουρα στην πορεία θα υποστηρίξουν και πολλές άλλες όπως έγινε και με τις AM2+ μητρικές και τους AM3 επεξεργαστές !!! Απλά αυτή είναι η αρχή !!! Ισως επίσης το παραπάνω πινάκι να υπάρχει για την επόμενη γενιά buldozer II αλλά η αλλαγή να γίνεται από τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 16, 2011 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Έλα μαγκες είναι σίγουρο πλέον!ASUS First to Provide AM3+ CPU Ready Solution for Current AM3 and Future AM3+ Motherboards Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάρτιος 16, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Πάλι σε εφτιαξε η AMD έτσι the_blade ??? Kαι η ASUS επίσης ..... Αν πουλήσεις τον 1090Τ θα είμαι ο πρώτος υποψήφιος για αγορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 16, 2011 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Πάλι σε εφτιαξε η AMD έτσι the_blade ???Kαι η ASUS επίσης ..... Αν πουλήσεις τον 1090Τ θα είμαι ο πρώτος υποψήφιος για αγορά! αν και παίζει να το κρατήσω το παλικάρι για το δευτερο πιτσι..... στείλε ένα μηνυμα μόλις κυκλοφορίσουν οι μπουλντόζες! :dance3: :dance3: :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Μάρτιος 16, 2011 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 OK, here is all I know. When this all came up I asked the product manager if it was possible to put an AM3+ CPU in an AM3 board.The answer was no. There was no grey. I believe that any data not coming from AMD should not be taken at face value. Ask yourself this: Why, if there was somehow a way to make it work with AM3, would we not have said that a few months ago when we made the statement? Why would we take the heat from angry AM3 users if it would work? Think that one through for a minute. from John Fruehe | Business Blog απο ενα ξενο forum. οπότε απλα περιμενουμε να βγουνε και να δουμε τι μπαίνει που :rubik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 16, 2011 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 πολυ πιθανον τα προβληματα που ανακοινωθηκαν για τα νεα buldozer chipsets μπορει να αναγκασαν την εταιρεια να αλλαξει βηματισμο και να υποστηριξει την ηδη εγκατεστημενη βαση μητρικων.ουτως η αλλως τα αμ3 τσιπακια εχουν λιγοτερα πιν απο οσα εχει το σοκετ. αρα ευκολα το σοκετ αμ3+ μπορει να εχει θεση για πιν το οποιο δεν θα υπαρχει στο cpu. η ασους δεν ειναι τυχαια εταιρια, και οπως στην περιπτωση του 69xx αποδειχτηκε οτι οι partner ηξεραν την πραγματικη αποδωση (χαμηλότερη της αναμενόμενης) ετσι πιστευω θα εχουν δικιο και εδω...δεστε και εδώhttp://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.pctreiber.net%2F2011%2Famd-am3-bulldozer-cpus-doch-in-am3-mainboards-nutzbar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Μάρτιος 17, 2011 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Ok, a little more info from kincFeatured AM3 processors such PII X6 uses 938 of 940 AM3s connection entries (two of which were never and are not routed by default, except the cards ASUS lists in their press release). AM3 + socket has 941 connections. AM3 + CPUs, however, has 940 connections, the exact same number of AM3 socket. Hence it is suitable even reasonable physical. Just be aware that it "only" works in practice with the motherboards on ASUS list.Important to say is that it's only those who work when they have the correct routing to the power circuitry to operate a AM3 + CPUs.So there you have the explaination to why it doesn't work on ex: gigabyte boards before v3.1Asus has routed the extra am3 socket pin-holes on the listed models, where the other manufacturers have not.λογικο ακουγεται. :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάρτιος 17, 2011 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 δεν ειναι και παραξενο αυτο! αν το παρουμε καθαρα τεχνικα, εφοσον θα μπαινουν οι σημερινοι επεξεργαστες σε ΑΜ3+ μητρικες, λογικο δεν ειναι να μιλαμε στην ουσια για ιδιο σοκετ? ιδια pins, ιδιες διαστασεις...κλπ? αρα μονο στο software (BIOS) των νεων μητρικων θα εναποκειται να υποστηριξει ή οχι τους παλιοτερους επεξεργαστες!αρα σωστα υπεθεσα. μενει μονο η υποστηριξη σε BIOS, σωστη τροφοδοσια σto socket και σωστη κατανομη των pins. ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.