isaios Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2011 τα επαιξε το samsung dvd writer που εχω.θα ηθελα προτασεις απο τους φιλους εδω,για να αγορασω ενα ποιοτικο και γρηγορο.Η τιμη θα παιξει δευτερο ρολο.Με ενδιαφερει η ποιτητα και η αξιοπιστια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάρτιος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Έχω δουλέψει σχεδόν τις περισσότερες μάρκες και η γνώμη μου είναι Plextor και ξερό ψωμί.Τα χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής. Γράφουν και διαβάζουν οποιαδήποτε ποιότητα cd/dvd σε ότι ταχύτητα θέλεις και πολύ σπάνια θα συναντήσεις κόλλημα σε τέτοιου είδους θέματα. Μπορεί σε σχέση με τα ταχύτερα τις αγοράς να καθυστερήσει 2-3sec αλλά δεν πρόκειται να κολλήσει από εκεί και πέρα.PLEXTOR PX-L890SA DVDR/RW BLACK RETAIL - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaios Μάρτιος 1, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.