Jump to content

Spirosssss

Recommended Posts

Καλησπέρα,

μετά απο το ξαφνικό θάνατο του Rumblepad 2 στα καλά καθούμενα, είμαι σε διαδικασία εύρεσης διαδόχου. Ο ρόλος είναι πολύ δύσκολος και θα πήγαινα για το ίδιο εξάρτημα, αλλά μετά από 3 χρόνια θέλω μια αλλαγή. Τα games που έπαιζα ήταν car simulators και φυσικά PES, για τα υπόλοιπα υπάρχει το κλασικό και αναντικατάστατο ποντίκι. Έχω στην κατοχή μου και ένα παππού Xbox 1st Gen ώστε να ληφθεί υπόψιν και η εξοικείωσή μου με -κατα τη γνώμη μερικών - όχι κ τόσο εργονομικό gamepad που είχε.

Οι 3 υποψήφιοι αντικαταστάτες του πιστού μου Rumblepad ειναι:

[ame=http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gamepad-Support-Vibration/dp/B0041RR0TW/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1298934804&sr=1-4]Logitech F710[/ame]

[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002RQGQZ8/ref=s9_simh_gw_p63_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=1CN3KRHB7DJWFYVHHBWJ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128133&pf_rd_i=468294]Xbox 360[/ame]

[ame=http://www.amazon.com/Thrustmaster-Ferrari-Wireless-Scuderia-Limited/dp/B002HH9TUG]Thrustmaster Ferrari F430 Gamepad[/ame]

για το logitech δεν εχω διαβασει κατι περιεργο, αρνητικο αλλα δν εχει σκανδαλες και θα ηθελα να παω σε τετοιο στυλ για καλυτερο ελεγχο σε γκαζι/φρενο

για το xbox σχολιαζουν αρνητικα το dpad. Βγηκε μια πιο καινουρια εκδοση με μαυρο dpad και οχι γκρι οπως στο λινκ αλλα δν ξερω αν ειναι και για Pc συμβατο προς το παρον (δεν αναφερεται καπου)

για το thrustmaster μου φαινονται ενδιαφεροντα καποια χαρακτηριστικα που εχει αλλα σε καποια κριτική διάβασα οτι οι σκανδαλες του δουλευουν μονο οταν συνδεθει σε PS3 ( ειναι κ αυτο σε φαση 360, pc και κονσολα). Εστειλα mail στην εταιρεια για διευκρινηση αλλα τιποτα ακόμα.

Οποιαδήποτε άποψη από κατόχους ή ενημερωμένους επί του θέματος, ευπρόσδεκτη!

Προτείνω XBOX 360 controller και μάλιστα το ενσύρματο (εκτός και αν θέλεις σώνει και καλά wireless)

Microsoft Xbox 360 Controller | Skroutz.gr

(Το κλασσικό ενσύρματο χειριστήριο του xbox360 είναι απόλυτα συμβατό με το pc ειδικά αν φοράς win7 δεν χρειάζεται να κατεβάσεις και drivers απο το site της microsoft)

Έχω αλλάξει αρκετά gamepads τα τελευταία χρόνια στο pc αλλά όταν χρησιμοποίησα αυτό διαπίστωσα εύκολα ότι είναι καλύτερο απο όλα. Να πώ επίσης ότι τα περιισσότερα νέα games στο pc είναι απόλυτα συμβατά με το εν λόγω χειριστήριο και δεν χρειάζεται να προγραμματίσεις κουμπιά απο τα options. :)

Το gamepad πρεπει να ειναι οπωσδηποτε ασυρματο γιατι εκτος της αποστασης >3.5μ εχω και εναν τετραποδο διαβολο aka κουνελι να τρεχει στο σαλονι και εχει μια ιδιαιτερη αδυναμια στα καλωδια :hehe::hehe:

Σε win7 ειμαι bytheway και οχι Ελλαδα, οποτε μη μπαινετε στο κοπο για λινκ με τιμες η skroutz κλπ.. Ας καταληξουμε καπου και θα την βρω την ακρη ;)

Το gamepad πρεπει να ειναι οπωσδηποτε ασυρματο γιατι εκτος της αποστασης >3.5μ εχω και εναν τετραποδο διαβολο aka κουνελι να τρεχει στο σαλονι και εχει μια ιδιαιτερη αδυναμια στα καλωδια :hehe::hehe:

Σε win7 ειμαι bytheway και οχι Ελλαδα, οποτε μη μπαινετε στο κοπο για λινκ με τιμες η skroutz κλπ.. Ας καταληξουμε καπου και θα την βρω την ακρη ;)

Χbox360 wireless all the way then! Δεν θα το μετανιώσεις. :)

Εγώ θα κοιτούσα το παρακάτω συγκεκριμένα

[ame=http://www.amazon.co.uk/Xbox-Wireless-Controller-Play-Charge/dp/B004JF66LO/ref=sr_1_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1298965524&sr=1-7]Xbox 360 Wireless Controller with Play and Charge Kit (XBox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games[/ame]

Ωραίο add-on είναι και το N-Control | Video Game Controller

To gamepad του 360 το θεωρω α-πα-ρα-δε-κτο. Το εχω αγορασει και το εχω στην αποθηκη να καθεται.

Ο σταυρος του ειναι μαπα, καμια σχεση με τα Logitech. Εχεις μαθει να χρησιμοποιεις τον μοχλο ή παιζεις με τον σταυρο;

Θα δοκιμαζα το F710.

Ωραια παιδια!! ευχαριστω για το feedback.. Ας δοκιμασουμε το 360 λοιπον. Θα αγορασω απο το παρακατω καταστημα λογω οτι μενω Πολωνια. Βλεπω τις 2 εκδοσεις και προβληματιζομαι γιατι λενε οτι το νεοτερο εχει κατα πολυ βελτιωμενο Dpad αλλα δν βλεπω συμβατοτητα με pc

Παλιο 360:

Sklep Internetowy - KOMPUTERY NOTEBOOK RTV & AGD AKCESORIA - GAMEPAD Microsoft Xbox 360 Wireless EN BLACK

Νεο 360:

Sklep Internetowy - KOMPUTERY NOTEBOOK RTV & AGD AKCESORIA - Kontroler Bezprzewodowy do Xbox 360 New Black

To gamepad του 360 το θεωρω α-πα-ρα-δε-κτο. Το εχω αγορασει και το εχω στην αποθηκη να καθεται.

Ο σταυρος του ειναι μαπα, καμια σχεση με τα Logitech. Εχεις μαθει να χρησιμοποιεις τον μοχλο ή παιζεις με τον σταυρο;

Θα δοκιμαζα το F710.

Άμα το έχεις να κάθεται δώστο σε εμένα να μην πάει και χαμένο άλλωστε είμαστε και Γειτονόπουλα (Silver City) :p

Από όσο ξέρω αυτά που δείχνεις έχουν το ίδιο Dpad.

Το καινούριο είναι αυτό από το link που σου έδωσα παραπάνω και μάλιστα αλλάζει και μορφή.

Αν δεν έχει η συσκευασία θα πρέπει να πάρεις και ένα [ame]http://www.amazon.co.uk/Xbox-Wireless-Gaming-Receiver-Windows/dp/B000MGVAAQ/ref=pd_sim_vg_h__6[/ame]

Αυτα φιλε STINK δεν ειναι μονο για την κονσολα?? ακομα και στο site της microsoft στα gamepads δειχνει μονο το μαυρο με το γκρι Dpad.

Xbox 360 Wireless Controller for Windows

Ε ρε κατι μπερδεματα.. :hang3: επειδη με τους Πολωνους εδω δεν μπορω να συννενοηθω, αμα παραγγειλω κατι λαθος, καταλαβαινετε που θα το βαλω μετα. (οχι στο pc σιγουρα :hehe:)

Χειριστήρια για το Xbox 360 - Xbox.com εδώ έχει και το άλλο.

Εγώ έχω αυτό με το μαύρο Dpad αλλά ενσύρματο.

Από ότι ξέρω αν πάρεις μια wireless έκδοση που δεν γράφει "for Windows" δεν έχει τον reciever μέσα και πρέπει να τον αγοράσεις ξεχωριστά.

Δες και εδώ http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/xbox-360-wireless-controller-84901.html

[ame=http://www.amazon.com/gp/product/B000IX1NDC/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_2?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000JGKDMU&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=13ZN4JN2NGD0YWXDPCQ5]Amazon.com: Logitech ChillStream Gamepad for PC (963435-0403): Electronics[/ame]

εγώ έχω αυτό και με έχει βολέψει πολύ, το pc το αναγνωρίζει σαν xbox360 controller και έχει καλύτερο σταυρό σύστημα "ψύξης" που κρατάει τα χέρια στεγνά και γενικά ποιο βολικό στα χέρια. απλά δεν είναι ασύρματο και δεν έχει δόνηση.

Τελικα παιδες κερδισε το outsider!! Πως μου ξεφυγε οτι και το F710 εχει σκανδαλες? με το που το ειδα η ζυγαρια εγειρε τελειως προς τα εκει, μιας κ το υπολοιπο design ειναι πανομοιοτυπο με το Rumblepad 2 που ειχα τοσο καιρο κ το'χα βολευτει! Αυριο θα το εχω στα χερια μου! Ευχαριστω ολους για το κοπο να μπουν και να γραψουν την αποψη τους!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.