stefanos_79 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2011 Εχω το εν λογω ρουτερ με fimware 8.2.P.G.το προβλημα μου ειναι με την ασυρματη συνδεση. Ρυθμιζω το wireless με encryption WPA WPA-PSK. Με το windows mobile κινητο και με λαπτοπ που εχει Windows XP συνδεομαι κανονικα. Το προβλημα ειναι με ένα άλλο λαπτοπ που εχει Windows 7. Παταω να συνδεθει με το network και μου βγαζει παραθυρακι να βαλω το Security Key ή να πατησω το κουμπι του ρουτερ ( εικονιδιο με το συμβολο ανακλυκλωσης) για να παρει αυτοματα τις ρυθμίσεις.Βαζω το Security Key που εγω έχω ορισει και μου λεει οτι ειναι λάθος.Ξανα απο την αρχη και παταω το κουμπι , αναβοσβήνει πορτοκαλί, ο υπολογιστης λεει οτι λαμβανει ρυθμισεις , το λαμπακι μενει σταθερο πρασινο αλλά κ παλι δεν γινεται τιποτα μου ,βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει. Στο κατω μερος της συσκευης έχει 3 διαφορετικα key.τα εχω δοκιμασει όλα αλλά τιποτα.Γιατι ρε παιδια δεν μπορει να συνδεθει με Windows 7 πρεπει να κανω καποιες αλλες ρυθμισεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Κοίτα αν ο κωδικός είναι μόνο αλφαριθμητικά ή έχει και ειδικούς χαρακτήρες (πχ. @#$%^&*). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Μάρτιος 1, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 μονο αλφαριθμητικά εχω βαλει εξαρχης Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Μάρτιος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 τα 585 σε μερικα firmware τους εχουν προβλημα με το wireless.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.