kostas314 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2011 Εχω αυτη τη μητρική asrock p45xe wifiN πηρα κατι φτηνα 5,1 απο το eshop τα οποια εχουν εξωτερικο μοικτη για 5,1 η συσκευασια ειχε μεσα ενα jack σε rca και ενα jack σε jack αγορασα και αλλα δυο jack σε rca αλλα δεν ξερω που παει τι; δειτε φωτο απο το μοικτη και φωτο απο την καρτα ηχου δεν ξερω καν πως ειναι το σωστο setup. Οταν βαζω το jack σε jack καλωδιο στην πρασινη υποδοχη ακουγεται ηχος. Οταν βαζω rca στην καρτα ηχου ακουγεται ενα τζιτζιρισμα (distortion). οποιαδηποτε βοηθεια παραπανω απο ευπροσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Φεβρουάριος 28, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 εχω την εντυπωση οτι το jack σε jack παει στο κιτρινοακουω απο εκει το κεντρικο και το sub-woofer καλατo rca πως παει ρε παιδια?μηπως το βαζω αναποδα?βρε που εμπλεξαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Φεβρουάριος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 μηπως δεν χρειαζεται καν rca???τι να πω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Φεβρουάριος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 γιατί δεν βάζεις απλά αυτά που είχε μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Φεβρουάριος 28, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 ειχε μονο δυο καλωδια μεσα.... (ηταν το φτηνο...) ουσιαστικα νομιζω χρειαζεται αλλο ενα jack σε rcaβρηκα κατι που δουλευει αλλα νομιζω το πως το προβλημα μου εντοπιζεται στο οτι η καρτα (on board που εχω) δεν δεχεται καλα τα rca!!! πρεπει να τα παταω μεσα δυνατα με το χερι για να πιασει η επαφή.τι προτεινετε για μια τετοια περιπτωση;θα μου εκαναν 2 καλώδια jack σε 2 jack? ή η χρηση rca ειναι επιβεβλημένη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Φεβρουάριος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 ειχε μονο δυο καλωδια μεσα.... (ηταν το φτηνο...) ουσιαστικα νομιζω χρειαζεται αλλο ενα jack σε rcaβρηκα κατι που δουλευει αλλα νομιζω το πως το προβλημα μου εντοπιζεται στο οτι η καρτα (on board που εχω) δεν δεχεται καλα τα rca!!! πρεπει να τα παταω μεσα δυνατα με το χερι για να πιασει η επαφή. τι προτεινετε για μια τετοια περιπτωση; θα μου εκαναν 2 καλώδια jack σε 2 jack? ή η χρηση rca ειναι επιβεβλημένη? πρώτη φορά ακούω να δέχεται on board κάρτα rca για δείξε μου το κομμάτι που πήρες. το λογικό είναι να βγάζει ο εξωτερικός ενισχυτής στο sub το 5.1, τουλάχιστον έτσι κάνουν τα περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Φεβρουάριος 28, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 INNOVATOR 5.1 HOME THEATER SYSTEM S51354 - - E-SHOP.GRαυτο εχω παρειδες και τη φωτο που εχω βαλειεχει 6 εξοδους για τα ηχεια και το γουφερκαι 3 εισοδους (frontal, surround, bass/center)στην μια εισοδο εχω βαλει το μινι τζακ προς μινι τζακ και το bass/center παιζει ωραια στο τεστ της realtek (εχω ηδη κανει ρυθμιση στο pc για 5,1)τεινω να πιστευω οτι δεν χρειαζεται το rca (τοτε ομως γιατι το ειχε; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Φεβρουάριος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 σύνδεσε τα ηχεία στο σύστημα της innovator.σύνδεσε το frond left&right στην κύρια έξοδο από την κάρτα ήχου σου (jack).επειδή δεν φαίνονται καλά στις φωτογραφίες, πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει άλλη μία έξοδος (jack->rca) όπου θα είναι το surround. το sub πρέπει να συνδέετε πάνω στον ενισχυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 28, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Jack σε Jack χρειαζεσαι..! το Πρασινο ειναι το Front/ Stereo , το ροζουλι ειναι το sub/center Και το μαυρο ειναι το surround! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Φεβρουάριος 28, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 ευχαριστω παιδια θα αγορασω δυο ακομα jack σε jackμε try and error εφτασα να καταληξω οτι αυτη πρεπει να ειναι η συνδεσμολογιαειναι τοσο τσιπηδες που δεν βαλανε ολα τα καλωδια....βαλανε ενα απο καθε ενα τυπο που μπορει να χρησιμοποιηθει! τετοιο πραγμα δεν ξαναματαειδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 28, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 ευχαριστω παιδια θα αγορασω δυο ακομα jack σε jackμε try and error εφτασα να καταληξω οτι αυτη πρεπει να ειναι η συνδεσμολογιαειναι τοσο τσιπηδες που δεν βαλανε ολα τα καλωδια....βαλανε ενα απο καθε ενα τυπο που μπορει να χρησιμοποιηθει! τετοιο πραγμα δεν ξαναματαειδα....για να δουλεψουν και να ακους μεχρι να παρεις και τα υπολοιπα συνδεσε το Πρασινο στο Front Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.