Jump to content

Iphone 5

sotiris

Recommended Posts

Διέρρευσαν μάλλον εικόνες από το νέο iphone 5.

Θα έχει το μέγεθος και το design του iphone 4 αλλά θα έχει 4 ιντσών οθόνη αντί για 3.5, η οποία θα είναι edge 2 edge (θα μειωθεί το μαύρο περίβλημα).

Διέρρευσε μάλλον το σασί από Κίνα.

iPhone 5 screen surfaces - suggests thinner bezel - Pocket-lint

iPhone 5 Screen Leaked – Shows Bigger Screen for Gaming and more | TQcast

Στα άλλα χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα έχει το CPU του ipad2 (μάλλον 2-core? - θα μάθουμε σε 2 μέρες).

Πάντως αυτού του τύπου το marketing πραγματικά το έχω βαρεθεί. Και δεν απευθύνομαι αποκλειστικά στην apple αλλά σε όλες τις εταιρίες που ασχολούνται με τεχνολογία. Πλέον το teaser δεν με συγκινεί καθόλου. Άσε που ο καθένας παρουσιάζει την φυσική εξέλιξη σαν κάτι πολύ συναρπαστικό. Ειδικά στα smartphone-tablet είναι σαν να βλέπω την εξέλιξη των υπολογιστών από την αρχή.

Πρώτον, αν μπορείς άλλαξε τον τίτλο σε iPhone 5. (Ναι το ξέρω το ίδιο είναι αλλά είναι βίτσιο να το βλέπω σωστά, το i μικρό το p κεφαλαίο :p )

Δεύτερον: @andreas19 Κάθε iDevice της Apple ανανεώνεται κάθε χρόνο. Για το iPhone συγκεκριμένα κάθε Ιούνιο-Ιούλιο έχουμε καινούριο μοντέλο. Πράγμα τίμιο εάν θες την άποψή μου, καθώς και τις επιταγές της προόδου της τεχνολογίας ακολουθεί και ξέρεις κάθε χρόνο τι να περιμένεις. Με τη διαδικασία αυτή δεν βρίσκεσαι προ εκπλήξεων.

Τώρα όσον αφορά το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης υπάρχει ένα πολύ καλό άρθρο στο iPhoneHellas, που εξηγεί τους λόγους που είναι δύσκολο κάτι τέτοιο. Όχι απίθανο όμως.

Επίσης είναι πολύ πιθανό, σχεδόν σίγουρο, να υπάρχει τσιπάκι NFC. Θα επιβεβαιωθεί πιθανότατα αυτό την Τετάρτη με την παρουσίαση του iPad 2. Η αλήθεια είναι ότι έχουν ακουστεί πολλές φήμες, όπως περισσότερα MP και καλύτερη κάμερα, κατασκευή από Liquid Metal (ή τουλάχιστον χρήση του σε κάποια κομμάτια), όπως και καινούριο σύστημα ειδοποιήσεων (μαζί με άλλες αναβαθμίσεις στο iOS 5).

Πάντως μου αρέσει πολύ η ιδέα της διατήρησης των διαστάσεων (είναι αρκετά βολικές πιστεύω για τηλέφωνο) και η αύξηση της διαγωνίου.

Το αν είναι εφικό ή όχι θα το δούμε στην πράξη, αλλά πιστεύω ότι είναι λογικό.

Αυτά που λένε στο iphonehellas δεν είναι λάθος αλλά είναι προβλέψεις που δεν μπορείς να κάνεις. Προσωπικά πιστεύω ότι αν το κάνουν (την αύξηση της διαγωνίου), θα διατηρήσουν την -ήδη πανύψηλη- ανάλυση.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ανάλυση όταν προσφέρει ήδη την υψηλότερη της αγοράς προς χάριν του ppi.

Aκομα δεν βγηκε το iphone 4 και πανε απευθειας στο 5;

Τουλαχιστον τα 3g(s) κρατησαν περισσοτερο!:p

η διαφορα του 4 με το 3GS οχι μονο δικαιολογει την αλλαγη μοντελου, αλλα ειναι και μεγαλη

παντου βελτιωθηκε, ακομα και στον ηδη καλο ηχο.

Πάντως μου αρέσει πολύ η ιδέα της διατήρησης των διαστάσεων (είναι αρκετά βολικές πιστεύω για τηλέφωνο) και η αύξηση της διαγωνίου.

Το αν είναι εφικό ή όχι θα το δούμε στην πράξη, αλλά πιστεύω ότι είναι λογικό.

Αυτά που λένε στο iphonehellas δεν είναι λάθος αλλά είναι προβλέψεις που δεν μπορείς να κάνεις. Προσωπικά πιστεύω ότι αν το κάνουν (την αύξηση της διαγωνίου), θα διατηρήσουν την -ήδη πανύψηλη- ανάλυση.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ανάλυση όταν προσφέρει ήδη την υψηλότερη της αγοράς προς χάριν του ppi.

η πρακτικοτητα του να πιανεις με το ενα χερι / δαχτυλο το iphone μου αρεσει, αν ειναι να μεγαλωσουν την οθονη

οποσδηποτε :p να κρατησουν αυτην την αναλυση του 4, και αν γινεται να μην μεγαλωσουν τις διαστασεις πολυ. Αν ειναι να κουβαλαω 4,3 ιντσες μαζι μου παιρνω και ενα ταμπλετ ή notebook μαζι μου, ειλικρινα.

το σχεδιο στη φωτο του 5 δεν μου φαινεται και πολυ apple σχεδιο παντως...δεν νομιζω να ειναι ετσι.

εγω νομιζω οτι ειτε θα παραμεινει σε 3,5 ειτε θα αλλαξει ολοκληρωτικα σχεδιο.

παντως σε λιγο καιρο που θα βγουν κατι κινεζικα ταπμλετς τσαμπα σε σχεση μ αυτα που κυκλοφορουν τωρα

ολα τα κινητα θα ξαναμικρυνουν, οταν θα περασει η μοδα και ενθουσιασμος της μεγαλης οθονης στο κινητο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.