LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2004 πειτε κανενα καλο προγραμμα να κανει dvd σε avi γρηγορα και ευκολα εκτος το gordian knot,,,
kallileo Μάϊος 6, 2004 #4 Μάϊος 6, 2004 Οχι Gordian Gnot, "auto" gordian knot και τα παρακατω που γραφω με κανα 2-3 βηματα τελειωνεις.
kallileo Μάϊος 6, 2004 #6 Μάϊος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Xmpeg ( κατα εμε το καλυτερο ) και flask mpeg . Καλα ειναι αυτα αλλα παλιοσαν πλεον VAG.γενικα σαν το gordain knot δεν υπαρχει........
Vagouridis Μάϊος 6, 2004 #7 Μάϊος 6, 2004 Οσο παλιο ειναι το gordian τοσο ειναι και αυτα.Εχω αναλυσει αλλου τα προβληματα του gordian και που χανει απο τα Xmpeg.Κατι ξερω απο divx ....
kallileo Μάϊος 6, 2004 #8 Μάϊος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Οσο παλιο ειναι το gordian τοσο ειναι και αυτα.Εχω αναλυσει αλλου τα προβληματα του gordian και που χανει απο τα Xmpeg.Κατι ξερω απο divx .... Ανελυσε και δω για να ξερουμε....
Vagouridis Μάϊος 6, 2004 #9 Μάϊος 6, 2004 Παρε ενα λινκ απο τον lab , διοτι τα ποστ μου στο αλλο το φορουμ δεν φαινονται ( ειμαι banιαρισμενος) http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=802&highlight=XMpeg
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.