LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2004 πειτε κανενα καλο προγραμμα να κανει dvd σε avi γρηγορα και ευκολα εκτος το gordian knot,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Αuto Gordian Κnot πολυ ευκολο.FairUse D. Divx Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 το εχω το gknot πολυ καλο ειναι..κανενα αλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Οχι Gordian Gnot, "auto" gordian knot και τα παρακατω που γραφω με κανα 2-3 βηματα τελειωνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Xmpeg ( κατα εμε το καλυτερο ) και flask mpeg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Xmpeg ( κατα εμε το καλυτερο ) και flask mpeg . Καλα ειναι αυτα αλλα παλιοσαν πλεον VAG.γενικα σαν το gordain knot δεν υπαρχει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Οσο παλιο ειναι το gordian τοσο ειναι και αυτα.Εχω αναλυσει αλλου τα προβληματα του gordian και που χανει απο τα Xmpeg.Κατι ξερω απο divx .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Οσο παλιο ειναι το gordian τοσο ειναι και αυτα.Εχω αναλυσει αλλου τα προβληματα του gordian και που χανει απο τα Xmpeg.Κατι ξερω απο divx .... Ανελυσε και δω για να ξερουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Παρε ενα λινκ απο τον lab , διοτι τα ποστ μου στο αλλο το φορουμ δεν φαινονται ( ειμαι banιαρισμενος) http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=802&highlight=XMpeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.