amoustakas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2011 Παιδιά λόγω ασχετοσύνης με iphone έχω τις εξής ερωτήσεις: 1. Όταν κατεβάσεις-πληρώσεις μία εφαρμογή από AppStore στο iphone μέσω πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας και τη σβήσεις κατά λάθος πρέπει να την ξαναπληρώσεις, αν θέλεις να την ξανακατεβάσεις? Αν ναι (έτσι φαίνεται γιατί μου βγάζει πάλι ένδειξη buy), για ποιο λόγο, αφού την αγόρασες ήδη σαν πνευματικό δικαίωμα) με την κάρτα σου στην ίδια συσκευή και φαίνεται ποιος είσαι! (ρητορικό το ερώτημα).2. Αν θέλω να κάνω συγχρονισμό με υπολογιστή μπορούν να περαστούν οι εφαρμογές από το iphone στον υπολογιστή ή μόνο το αντίστροφο; 3. Όταν με το καλό βγει το 4.3 και κάνω backup οι εφαρμογές θα ξαναπεραστούν ή θα κλαίω τα λεφτά μου όταν γίνει ο συγχρονισμός;Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 1. Όχι. εφόσον έχει κατεβεί και πληρωθεί, κάθε φορά που θα την κατεβάσεις με τον λογαριασμό σου δεν θα την ξαναπληρώσεις.2.Ναι με την πρώτη φορά που θα γίνει ο συγχρονισμός θα κατέβουν μέσα στο pc. Υπάρχει και η εντολή από το pc να τις μεταφέρεις στο iphone.3. H 4.3 θα βγει την 1η Μαρτίου (?) Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις εφαρμογές σου, εκτός και αν θες να κάνεις jailbreak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 3. H 4.3 θα βγει την 1η Μαρτίου (?) Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις εφαρμογές σου, εκτός και αν θες να κάνεις jailbreak.Ούτε αν κάνεις Jailbreak υπάρχει πρόβλημα, απλά τις εφαρμογές που θα βάλεις μέσω JB (και όχι μέσω AppStore), θα πρέπει να τις βάλεις ξανά και θα χάσεις τις ρυθμίσεις τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Αυτο ισχυει μονο για τα App.Tα ringtones τα ξανα-αγοραζεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Με τέτοιες τιμές τα ringtones δεν τα αγοράζεις καν. Υπάρχουν ωραιότατα προγράμματα όπου επιλέγεις τραγούδι, κόβεις το απόσπασμα που θες και σου δημιουργεί ringtone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Tα ringtones τα ξανα-αγοραζεις ! Με τέτοιες τιμές τα ringtones δεν τα αγοράζεις καν. Υπάρχουν ωραιότατα προγράμματα όπου επιλέγεις τραγούδι, κόβεις το απόσπασμα που θες και σου δημιουργεί ringtone. Αφενός, αφετέρου, αν τα κάνεις sync με το iTunes δε χρειάζεται να τα αγοράσεις πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.