Jump to content



Ασύρματο router


kostas82

Recommended Posts

Μιας και το παλιό linksys έχει αρχίσει και πεθαίνει βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου router. Οπότε ακούω προτάσεις για ρουτεράκι στα 50-60€ για pstn γραμμή.

p.s.: αν το wireless είναι και on-off ακόμα καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

εγω το παλιο μου linksys το αλλαξα με το DGN2000, αλλα επειδη δεν το βρισκω τωρα, παρε αυτο

NetGear DGN2200 | Skroutz.gr

Το εχω απο Οκτωβρη νομιζω και δεν μου εχει κανει ποτε κιχ! αν δεν κανω λαθος μια φορα χρειαστηκε να το βγαλω απο την πριζα και να το ξαναβαλω.

Εχει on/off κουμπι

Link to comment
Share on other sites

αν το θες για modem ναι δεν ειναι, σαν ρουτερ δουλευει.

To 54gl το εχω, μαλιστα το πηρα προσφατα μετα απο πολλα μεταγενεστερα του.

Δεν ειμαι ειδικος, ρωτα Trendy, απλως τα συγκεκριμενα, καθως και αλλα, εχουν την δυνατοτητα αλλου linuxειδους λειτουργικου πχ. ddwrt oπου μετα η παραμετροποιηση του ειναι λεπτομερεστατη, cpu overclocking, dbs etcetc..

τα συγγεκριμενα GL εχουν 16ΜΒ μνημη, οποτε βαζεις μεγαλυτερα λειτουργικα με περισσοτερα στοιχεια. εχουν και το + οτι οι κεραιες του ειναι αποσπωμενες οποτε βαζεις οτι θελεις. κορυφαια επιλογη αυτα που εχουν κ 3g καρτα.

τωρα βγηκε ο αξιος αντικαταστατης του (πιο μεγαλη μνημη, cpu), το δευτερο που σου εστειλα, αλλα δεν εχει αποσπωμενες κεραιες.

δες κ αυτο

LinkSys WRT160NL | Skroutz.gr

απο εκει και περα παιζουν και πλακετες που μπορεις να χτισεις. θα στα πει καλυτερα καποιος γνωστης.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς χρειάζομαι μοντεμ-ρουτερ.

Κάτι απλό ψάχνω που να μην με ζαλίζει. Γενικά από linksys είμαι ευχαριστημένος μιας και με αυτό που έχω τώρα (wag354g) δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό, μέχρι που χάλασε.

Link to comment
Share on other sites

και γω αυτο ειχα 5 χρονια μεχρι που αρχισε να αποσυντονιζει 10 φορες τη μερα και πηρα αυτο που σου λεω παραπανω και ησυχασα.... ευκολο μενου, γρηγορη ρυθμιση με το cd και κουμπακι για να ανοιγοκλεινεις το wifi (b/g/n).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.