Jump to content

Φτηνό αεροβόλο

Periklis_pap

Recommended Posts

Ψάχνω να βρω ένα φτηνό αεροβόλο (με ελατήριο δηλαδή όχι με αμπούλες) το οποίο να είναι τύπου colt 1911 (κατά προτίμησή με την καφέ λαβή) ή τουλάχιστον ένα που να μοιάζει με αυτό. Το θέλω για μια αποκριάτικη στολή άρα δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα τόσο πολύ. Αν έχετε να προτείνετε κάτι θα το εκτιμούσα.

Kαι γιατί να πάρεις ενα λειτουργικό όπλο για αποκριάτικη στολή ;

Φαντάζομαι για λόγους αληθοφάνειας, αλλά δε θα βρείς μια ρέπλικα ή ενα ψεύτικο που να σου κάνει τη δουλειά ;

Δεν ασχολούμαι με όπλα για να γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται κάπως η ολη φάση.

Από την άλλη μπορεί να είμαι και εντελώς άκυρος αφού λέτε ότι πωλούνται στα περίπτερα.

Kαι γιατί να πάρεις ενα λειτουργικό όπλο για αποκριάτικη στολή ;

Φαντάζομαι για λόγους αληθοφάνειας, αλλά δε θα βρείς μια ρέπλικα ή ενα ψεύτικο που να σου κάνει τη δουλειά ;

Δεν ασχολούμαι με όπλα για να γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται κάπως η ολη φάση.

Από την άλλη μπορεί να είμαι και εντελώς άκυρος αφού λέτε ότι πωλούνται στα περίπτερα.

Άμα ξέρεις που μπορώ να βρω ρέπλικα του όπλου που αναφέρω σε λογική τιμή θα με βοηθήσεις ιδιαίτερα. Εγώ ρώτησα για απλό αεροβόλο με ελατήριο γιατί ξέρω πως είναι πολύ φτηνά, απλά ψάχνω για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται κάπως όλη η φάση...

Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται κάπως όλη η φάση...

Γιατί στο άσχετο με τα όπλα μυαλό μου :

αεροβόλο = όπλο χαμηλής ισχύος, νόμιμο προφανώς για να λέτε ότι πωλείται στα περίπτερα, αλλά που δεν παύει να εκτοξεύει μια βολίδα.

Και η απορία μου είναι ποιος ο λόγος να αγοράσεις ενα όπλο που λειτουργεί, εστω υποτυπωδώς, από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση του για να μασκαρευτείς ;

Για να μην παρεξηγηθώ, δε λεω ότι κρύβεται κάτι πονηρό.

Λεω ότι σε ενα πάρτυ με μεθύσια και κάθε λογής τρέλλα, εγω δε θα γούσταρα να εχω επάνω μου ενα όπλο που μπορεί να τραυματίσει κάποιον.

Μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά η υπερβολική είναι και η απέχθεια και ο φόβος που εχω γι' αυτά τα μαραφέτια.

edit : να μου πείς θα το πάρεις άδειο εκεί που θα πας:p

αν κοίταγες σε κανα παιχνιδάδικο ή μαγαζί με αποκριάτικα εποχικό δε θα πετύχαινες λες τόσο αληθοφανές όπλο ;

Γιατί στο άσχετο με τα όπλα μυαλό μου :

αεροβόλο = όπλο χαμηλής ισχύος, νόμιμο προφανώς για να λέτε ότι πωλείται στα περίπτερα, αλλά που δεν παύει να εκτοξεύει μια βολίδα.

Και η απορία μου είναι ποιος ο λόγος να αγοράσεις ενα όπλο που λειτουργεί, εστω υποτυπωδώς, από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση του για να μασκαρευτείς ;

Για να μην παρεξηγηθώ, δε λεω ότι κρύβεται κάτι πονηρό.

Λεω ότι σε ενα πάρτυ με μεθύσια και κάθε λογής τρέλλα, εγω δε θα γούσταρα να εχω επάνω μου ενα όπλο που μπορεί να τραυματίσει κάποιον.

Μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά η υπερβολική είναι και η απέχθεια και ο φόβος που εχω γι' αυτά τα μαραφέτια.

edit : να μου πείς θα το πάρεις άδειο εκεί που θα πας:p

αν κοίταγες σε κανα παιχνιδάδικο ή μαγαζί με αποκριάτικα εποχικό δε θα πετύχαινες λες τόσο αληθοφανές όπλο ;

Βέβαια θα είναι άδειο ρε συ! Στα άλλα που λες πάντως συμφωνώ και εγώ! Απλα θελω να μοιαζει πολυ στο συγκεκριμένο colt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.